Individuell undervisning italienska i Rom

Individuell undervisning är ett mycket effektivt sätt att träna just de områden du behöver för att förbättra din italienska.

/

Kursbeskrivning

Kursen börjar med en behovsanalys och utifrån denna utarbetas en kursplan. Övningarna varieras så mycket som möjligt för att hålla koncentrationsnivån uppe och därför har man ofta mer än en lärare.

  • 20 eller 30 lektioner per vecka
  • Varje lektion är 50 minuter
  • Minimum 1 vecka
  • Alla nivåer
  • Kursmaterial ingår
  • Minimiålder 16 år

Kursavgift

Kontakta oss för prisuppgift: info@is.se

Lektionstider

Enligt överenskommelse.

Kursstart

2024: Valfri måndag eller enligt överenskommelse.

Ingen undervisning följande datum: 1/4, 25/4, 1/5, 15/8, 1/11. Skolan är stängd 23/12 2024 - 6/1 2025.

Skolan

Dilit International House ligger i centrala Rom på promenadavstånd från centralstationen, Stazione Termini. Skolan grundades 1974 och har lång erfarenhet av att undervisa i italienska som främmande språk och har under sina 40 år som språkinstitut undervisat människor från hela världen. Den är auktoriserad av det italienska utbildningsministeriet och är medlem av EAQUALS (European Association for Quality Language Services). Skolbyggnaden har fem våningar med 10 klassrum. I närheten finns också två annex med sammanlagt 15 klassrum till. I huvudbyggnaden finns fri tillgång till språklaboratorium, datorer och wifi samt takterrass och ett café där man köpa lunch eller bara fika. Förutom språkundervisningen arrangeras varje vecka ett program med fritidsaktiviteter. Här finns seminarier, utflykter och mycket annat att välja på. De flesta aktiviteterna är gratis, dock inte middagar, speciella utflykter och konserter.

Undervisning

Alla lärare har italienska som modersmål och är universitetsutbildade i att undervisa i italienska som främmande språk. Dilit var ett av de första språkinstituten i Italien att utveckla en kommunikativ metodik i sin undervisning och våra kursdeltagare utvecklar inte bara sina språkkunskaper utan lär också mer om det moderna Italien av idag. Man använder dagsaktuellt material i undervisningen och metoden bygger på aktivt deltagande i gruppen, man använder t.ex. ofta grupparbeten och dramatiseringar för att utveckla kommunikationsförmågan.

Anmälan

Skicka in din anmälan här

 

Kurstarter och priser