Boende och resa Rom

Nedan ser du de olika typer av boenden i Rom som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Italien. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand. Priset för boende gäller söndag till lördag om inget annat anges.

läs mer om boende och resa i rom

Alla boendealternativ nedan ligger på max 45 minuters färdväg till skolan. Värdfamiljer och lägenheter finns även som premium. Premium innebär lite bättre läge i staden och något högre standard på lägenheten.

Värdfamilj
Enkelrum med tillgång till kök, 4200 kr för 2 veckor, med frukost 4900 kr för 2 veckor, med frukost och kvällsmål, 7350 kr för 2 veckor.
Enkelrum premium med tillgång till kök 5100 kr för 2 veckor, med frukost 5700 kr för 2 veckor, med frukost och kvällsmål 9 900 kr för 2 veckor.

Lägenhet
Enkelrum i delad lägenhet med andra studenter med tillgång till kök och badrum. Inga måltider ingår. Minimum 2 veckor.

Enkelrum: 4400 kr för 2 veckor, 7900 kr för 4 veckor.
Enkelrum premium: 5400 kr för 2 veckor, 9600 kr för 4 veckor.

För priser för annat antal veckor, kontakta oss.

Hotell
Från ca 80 €/natt. Kontakta oss för information.

För hotell och lägenheter som bokas genom oss tillkommer en bokningsavgift på 300 kr.

Reseinformation
Flyg: Rom
Transfer: För lokala transporter se www.travel.it/.
Taxi från flygplatsen kan bokas i förväg via oss. Pris enkel resa 1000 kr.

Gör resan till en upplevelse! Ta tåg istället för flyg till slutdestinationen och gör stopp under vägen. Tips och hjälp med bokning kan du få av tågresebyråer. SJ hjälper också till med att boka tågbiljetter utomlands och kan tipsa om de bästa resvägarna. Du kan även köpa Interrailkort via dem. Läs mer på SJ:s hemsida för utlandsresor.