Affärsitalienska i Rom

Kursen vänder sig till dig som har förkunskaper i italienska och behöver italienska på arbetet.

/

Kursbeskrivning

Målsättningen med kursen är att utveckla och förbättra kommunikationen i arbetslivet, både muntligt och skriftligt. Kursen anpassas efter deltagarna och man får bland annat analysera och lära sig att använda språkbruket i telefonkonversationer, företagspresentationer, förhandlingar och försäljning, affärsmöten, formella brev, rapporter och e-post. Du kan även kombinera affärskursen med intensivkursen i allmän italienska.

  • 15 lektioner affärsitalienska per vecka
  • Varje lektion är 45 minuter
  • Max 12 deltagare per grupp
  • Kurslängd 2 veckor
  • Nivå: minimum B1
  • Kursmaterial tillkommer, ca 18 €

Kursavgift

Kontakta oss för prisuppgift: info@is.se och skicka in din anmälan här 

Lektionstider

Måndag till fredag 13.30 - 16.00

Kursstart

2024: 8/1, 29/1, 26/2, 25/3, 22/4, 20/5, 17/6, 15/7, 9/9, 7/10, 4/11, 2/12.

Ingen undervisning följande datum: 1/4, 25/4, 1/5, 15/8, 1/11. Skolan är stängd 23/12 2024 - 6/1 2025.

Skolan

Dilit International House ligger i centrala Rom på promenadavstånd från centralstationen, Stazione Termini. Skolan grundades 1974 och har lång erfarenhet av att undervisa i italienska som främmande språk och har under sina 40 år som språkinstitut undervisat människor från hela världen. Den är auktoriserad av det italienska utbildningsministeriet och är medlem av EAQUALS (European Association for Quality Language Services). Skolbyggnaden har fem våningar med 10 klassrum. I närheten finns också två annex med sammanlagt 15 klassrum till. I huvudbyggnaden finns fri tillgång till språklaboratorium, datorer och wifi samt takterrass och ett café där man köpa lunch eller bara fika. Förutom språkundervisningen arrangeras varje vecka ett program med fritidsaktiviteter. Här finns seminarier, utflykter och mycket annat att välja på. De flesta aktiviteterna är gratis, dock inte middagar, speciella utflykter och konserter.

Undervisning

Alla lärare har italienska som modersmål och är universitetsutbildade i att undervisa i italienska som främmande språk. Dilit var ett av de första språkinstituten i Italien att utveckla en kommunikativ metodik i sin undervisning och våra kursdeltagare utvecklar inte bara sina språkkunskaper utan lär också mer om det moderna Italien av idag. Man använder dagsaktuellt material i undervisningen och metoden bygger på aktivt deltagande i gruppen, man använder t.ex. ofta grupparbeten och dramatiseringar för att utveckla kommunikationsförmågan.

Kurstarter och priser