Individuell undervisning franska i Aix-en-Provence

Vill du kunna påverka kursinnehållet maximalt utifrån dina egna behov?

/

Kursbeskrivning 

Behöver du förbättra dina kunskaper på kort tid eller fokusera på ett visst område? Individuell undervisning är ett mycket effektivt sätt att träna just de områden du behöver för att förbättra din franska oavsett nivå eller inriktning. Kursens upplägg anpassas helt efter varje individs målsättning och förkunskaper. Studiematerial och övningar anpassas efter din arbetssituation eller bransch. 

  • 20 eller 30 lektioner per vecka eller enligt överenskommelse 
  • Varje lektion är 45 minuter 
  • Minimum 1 vecka 
  • Alla nivåer 
  • Kursmaterial ingår 
  • Behovsanalys görs i förväg 
  • Minimiålder 18 år 

Kursavgift 

Kontakta oss för prisuppgift: info@is.se

Lektionstider 

Enligt överenskommelse. 

Startdatum 

2024: Valfri måndag eller enligt överenskommelse.

Ingen undervisning följande datum: 
1/4, 1/5, 8-9/5, 20/5, 14/7, 15/8, 1/11, 11/11. Skolan är stängd 22/12 2024 - 5/1 2025.
Lektioner som skulle ha hållits på helgdagen flyttas till andra dagar samma vecka.

Skolan 

IS Aix-en-Provence grundades av oss på 70-talet. Delar av den administrativa personalen är skandinavisk men alla lärare är från Frankrike. Skolan är inrymd i en nyrenoverad byggnad, omgiven av en vacker trädgård, ca 10 minuters promenadväg från centrum. Här har man nära till små trevliga restauranger, bagerier och affärer. På skolan finns 16 undervisningslokaler med luftkonditionering, ett multimediarum för självstudier, terrasser och en liten trädgård med damm. Fritt wifi finns tillgängligt i hela byggnaden. 

Undervisning 

Undervisningen bygger på muntlig kommunikation och metodiken gör att alla deltagare är aktiva. Man använder sig ofta av tidningsartiklar, radioprogram och video i undervisningen. Genom att diskutera dagsaktuella händelser i vardags- och näringslivet får du lära dig en modern franska. Materialet anpassas till gruppens nivå och eventuella intresseområden. 

Anmälan

Skicka in din anmälan här

Kurstarter och priser