Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Fotoskolan STHLM

Fotoskolan STHLM

En vision, en bild, en pixel. Frihet att upptäcka världen, växa och uppfinna. Skapa din egen plattform och definiera ditt uttryck genom att experimentera, praktisera och utmana.

 • Fotoskolan STHLM har två Yrkeshögskoleutbildningar, Bildbehandlare och Visuell kommunikatör Fotograf. Två eftergymnasiala utbildningar för dig som vill satsa på en yrkesframtid som Visuell Kommunikatör eller Bildbehandlare.

  Heltidsutbildningar

  Fotoskolan STHLM har två Yrkeshögskoleutbildningar, Bildbehandlare och Visuell kommunikatör Fotograf. Två eftergymnasiala utbildningar för dig som vill satsa på en yrkesframtid som Visuell Kommunikatör eller Bildbehandlare.

 • Upplev nutida kvalitetsfotografi! De studerande på utbildningen Visuell Kommunikatör Fotograf visar upp sina examensprojekt på Centrum för fotografi den 20 december kl. 18-21.

  Examensutställning Visuell Kommunikatör Fotograf, VKF16

  Upplev nutida kvalitetsfotografi! De studerande på utbildningen Visuell Kommunikatör Fotograf visar upp sina examensprojekt på Centrum för fotografi den 20 december kl. 18-21.

 • Välkommen på julmarknad den 15 december kl. 12.00-16.00.

  Hitta en unik julklapp!

  Välkommen på julmarknad den 15 december kl. 12.00-16.00.

 • Med Fotoskolan STHLM Edition får du möjlighet att köpa kvalitetsfotografi från unga svenska fotografer. Fotograferna studerar på yrkeshögskoleutbildningarna Visuell Kommunikatör Fotograf och Bildbehandlare vid Fotoskolan STHLM.

  Fotoskolan STHLM Edition

  Med Fotoskolan STHLM Edition får du möjlighet att köpa kvalitetsfotografi från unga svenska fotografer. Fotograferna studerar på yrkeshögskoleutbildningarna Visuell Kommunikatör Fotograf och Bildbehandlare vid Fotoskolan STHLM.

 • När den världsberömde fotografen Christer Strömholm startade Fotoskolan 1962, var det utifrån att bilden skulle vara i fokus. Det är den fortfarande. Den stora skillnaden är att det numera i klassrummen säger plingeling oftare än klick. Välkommen till Sveriges modernaste fotoskola.

  Om Fotoskolan STHLM

  När den världsberömde fotografen Christer Strömholm startade Fotoskolan 1962, var det utifrån att bilden skulle vara i fokus. Det är den fortfarande. Den stora skillnaden är att det numera i klassrummen säger plingeling oftare än klick. Välkommen till Sveriges modernaste fotoskola.

Aktuellt

Toggle module

Ansökan till Fotoskolan STHLMs yrkeshögskoleutbildningar hösten 2019 öppnar den 19 december. 

Facebook

Toggle module

Följ oss!

Toggle module
Facebook

facebook.com/fotoskolanstockholm

Instagram Fotoskolan STHLM@fotoskolansthlm

Toggle module
Utbildning inom yrkeshögskolan