Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Fotoskolan STHLM

Fotoskolan STHLM

En vision, en bild, en pixel. Frihet att upptäcka världen, växa och uppfinna. Skapa din egen plattform och definiera ditt uttryck genom att experimentera, praktisera och utmana. Gör det på våra två unika yrkeshögskoleutbildningar!

 

 • Fotoskolan STHLM har två Yrkeshögskoleutbildningar, Bildbehandlare och Visuell kommunikatör Fotograf. Två eftergymnasiala utbildningar för dig som vill satsa på en yrkesframtid som Visuell Kommunikatör eller Bildbehandlare.

  Heltidsutbildningar

  Fotoskolan STHLM har två Yrkeshögskoleutbildningar, Bildbehandlare och Visuell kommunikatör Fotograf. Två eftergymnasiala utbildningar för dig som vill satsa på en yrkesframtid som Visuell Kommunikatör eller Bildbehandlare.

 • Det är viktigt att prata om sina bilder! Ska du söka till en fotografisk utbildning med inriktning fotografi, rörlig bild eller bildbehandling under 2019? Vi hjälper dig!

  Fotoskolan STHLM Portfolio Review 2019

  Det är viktigt att prata om sina bilder! Ska du söka till en fotografisk utbildning med inriktning fotografi, rörlig bild eller bildbehandling under 2019? Vi hjälper dig!

 • En av de starkaste tendenserna inom fotografin idag är det stora intresset för fotoböcker. Skälen till att många fotografer väljer att visa sina arbeten i bokform är flera. Genom att kombinera enskilda bilder eller serier av fotografier uppstår nya sammanhang.

  Fotohistoriska föreläsningar med grund i fotoboken

  En av de starkaste tendenserna inom fotografin idag är det stora intresset för fotoböcker. Skälen till att många fotografer väljer att visa sina arbeten i bokform är flera. Genom att kombinera enskilda bilder eller serier av fotografier uppstår nya sammanhang.

 • Med Fotoskolan STHLM Edition får du möjlighet att köpa kvalitetsfotografi från unga svenska fotografer. Fotograferna studerar på yrkeshögskoleutbildningarna Visuell Kommunikatör Fotograf och Bildbehandlare vid Fotoskolan STHLM.

  Fotoskolan STHLM Edition

  Med Fotoskolan STHLM Edition får du möjlighet att köpa kvalitetsfotografi från unga svenska fotografer. Fotograferna studerar på yrkeshögskoleutbildningarna Visuell Kommunikatör Fotograf och Bildbehandlare vid Fotoskolan STHLM.

 • När den världsberömde fotografen Christer Strömholm startade Fotoskolan 1962, var det utifrån att bilden skulle vara i fokus. Det är den fortfarande. Den stora skillnaden är att det numera i klassrummen säger plingeling oftare än klick. Välkommen till Sveriges modernaste fotoskola.

  Om Fotoskolan STHLM

  När den världsberömde fotografen Christer Strömholm startade Fotoskolan 1962, var det utifrån att bilden skulle vara i fokus. Det är den fortfarande. Den stora skillnaden är att det numera i klassrummen säger plingeling oftare än klick. Välkommen till Sveriges modernaste fotoskola.

Aktuellt

Toggle module

Sista ansökningsdag till Yrkeshögskoleutbildningarna Visuell kommunikatör Fotograf och Bildbehandlare är den 15 april 2019. 

Facebook

Toggle module

Följ oss!

Toggle module
Facebook

facebook.com/fotoskolanstockholm

Instagram Fotoskolan STHLM@fotoskolansthlm

Toggle module
Utbildning inom yrkeshögskolan