Ledningsgrupp
Alla yrkeshögskoleutbildningar genomförs i nära samarbete med det arbetsliv som behöver den kompetens som utbildningen leder till.
Det viktigaste sättet för arbetslivet att få inflytande över utbildningen är genom ledningsgruppen som har huvudansvaret tillsammans med utbildningsledaren för utbildningens innehåll och kvalitet.
Det är ledningsgruppen som tar in studerande till utbildningen, godkänner kursplanerna och examinerar de studerande. Ledningsgruppen träffas cirka fyra gånger per år.
I ledningsgruppen för utbildningen Verksamhetsutvecklare blåa livsmedel ingår följande representanter:
- Bengt Fellbe, Multikomp AB
- Christian Vorbeck, Ostrea Aquaculture Sweden AB
- Goncalo Carneiro, Souto Ocean Culture AB
- Madeleine Lundin, Marint centrum Simrishamn
- Mette Gemzöe, Fiskbranschens riksförbund
- Niklas Korshag, Korshags Food AB
- Patrik Johansson, Solserv Solutions & Services Europé AB
- Petra Forslund, AFRY AB
- Peter Moritz, Folkuniversitetet