Feelgood – en skrivarkurs som får dig att må bra

Senast ändrad

Jenny Fagerlund håller i kursen Skriva feelgood, en kurs för den som vill lära sig grunderna i hur man skriver en feelgoodroman. Vi ställde tre snabba frågor till Jenny om kursen och vad som är det bästa med feelgood.

Jenny Fagerlund som leder kursen Skriva feelgood

Hej Jenny! Berätta mer om kursen.
– Kursen Skriva feelgood vänder sig till dem som tycker om att läsa feelgood och vill lära sig grunderna i hur man skriver en feelgoodroman. Vi tar upp de verktyg man behöver för att skriva en roman, har skrivövningar, ger feedback och diskuterar genren (vad det är som gör feelgood till just feelgood).

Varför ska man gå kursen?
– Om man vill träffa andra som drömmer om att skriva feelgood, vill ha feedback på sina texter och få grunderna och lära sig mer om hantverket.

Vad är det bästa med feelgood?
– Det är genre som får oss att må bra, den erbjuder både verklighetsflykt men skapar också igenkänning. Feelgoodromaner förmedlar mycket värme, ger hopp och inspiration samtidigt som många av dem är tänkvärda och har en djupare kärna och svärta.

Boka din plats på Skriva feelgood

Om Jenny Fagerlund
Jenny Fagerlund är journalist och författare. Hon delar sin tid mellan frilansuppdrag, bland annat arbetar hon som frilansande webbredaktör på magasinet Tara, och att skriva relations/feelgood-romaner. Jenny har hittills gett ut fyra böcker; Drömstigen (2016), Med hälsning från Båstad (2018), 24 goda gärningar (2018) och Ett litet steg på vägen (2019).