Boende och resa San Sebastián

Nedan ser du de olika typer av boenden i San Sebastián som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Spanien. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand. Priset för boende gäller söndag till lördag om inget annat anges.

Klicka här för boendepriser

Värdfamilj
Värdfamiljerna bor på max 30 minuters resa till skolan med kollektivtrafiken. Enkelrum i värdfamilj med frukost eller med frukost och middag (halvpension). Lakan och handdukar ingår (ej strandhandduk).

Delad lägenhet
Lägenheterna ligger på max 30 minuters resa till skolan med kollektivtrafiken och delas med internationella studenter och/eller lokala invånare. Enkelrum i delad lägenhet med gemensamt badrum och fullt utrustat kök, vardagsrum och tvättmaskin. Lakan och handdukar ingår (ej strandhandduk). Städning en gång varannan vecka. Självhushåll. En deposition på 150 € tas ut vid ankomst och återfås vid avresan.

Studenthotell
Studenthotellet ligger i universitetsområdet på knappt 4 km avstånd från skolan. Området har bra kommunikationer med centrum och det finns tillgång till parkering för cykel och MC. Tillgång till studierum, bibliotek, gym, bastu, tennis, padel, basket m. m. Enkelrum med privat badrum med frukost eller halvpension (frukost och middag). Professionell tvättservice finns, matlagningsmöjligheter finns inte.

Reseinformation
Flyg
: San Sebastián (EAS), 20 km från San Sebastián, Biarritz (BIQ), 45 km från San Sebastián eller Bilbao (BIO), 100 km från San Sebastián.

Tåg: Direkttåg från Paris (SNCF) eller från Madrid (RENFE).

Transfer: Taxitransfer kan vid behov bokas via oss från någon av ovanstående flygplatser samt från Irúns och Hendayes tågstationer.

Se även flygplatsernas hemsidor för information om flygbussar, etc.

San Sebastián: How to get here by bus | San Sebastián Airport | Aena
Bilbao: https://www.aena.es/en/bilbao/airlines-and-destinations/airport-destinations.html
Biarritz (Frankrike): https://biarritz.aeroport.fr/es/destinos/

Gör resan till en upplevelse! Ta tåg istället för flyg till slutdestinationen och gör stopp under vägen. Tips och hjälp med bokning kan du få av tågresebyråer.