Boende och resa Dublin

Här ser du de olika typer av boenden i Dublin som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Irland. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand.

läs mer om boende och resa dublin

Klicka här för boendepriser

Värdfamilj
Värdfamiljena bor alla i Dublins förorter, ca 60 min. resa med kollektivtrafik till skolan. Priset gäller söndag – söndag. Enkelrum med frukost och kvällsmål vardagar och helpension helger. 

Delad studentlägenhet
Studentlägenheterna ligger centralt i Dublin på ca 20 minuters färd med kollektivtrafiken till skolan. De är moderna med fullt utrustadt kök, tillgång till vardagsrum, fritt Wifi. Receptionen är öppen dygnet runt och i byggnaden finns även gym, kafé och tvättstuga. Enkelrum med privat badrum.

Reseinformation
Flyg: Dublin
Transfer: Transport flygplats - Dublin kan förbeställas, dock endast vid ankomst mellan kl. 08.00 och 22.00. För lokala flygbussar, se www.aircoach.ie.