Boende och resa Sevilla

Nedan ser du de olika typer av boenden i Sevilla som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Spanien. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand.

läs mer om boende och resa i sevilla

Klicka här för boendepriser

Alla boendealternativ ligger på max 20 minuters promenadavstånd till skolan. Priset för boende gäller söndag till lördag om inget annat anges. Incheckning sker söndag efter kl. 14.00 och utcheckning lördag före kl. 12.00.

Värdfamilj
Enkelrum (delat badrum) inkl. frukost och lunch (halvpension)
Enkelrum premium (eget badrum) inkl. frukost och lunch (halvpension) Obs! Begränsad tillgång.

Skolans studenthotell 'Clic Residence'
Skolan har flera studiehotell som alla ligger i centrala Sevilla, i hjärtat av det historska centrum. Lakan och städning ingår, handdukar ingår inte. Självhushåll.
Enkelrum studenthotell med tillgång till delat vardagsrum, kök och badrum.
Enkelrum premium studenthotell med privat badrum med tillgång till vardagsrum och kök.

Delad lägenhet
Centralt belägen lägenhet hos en spansk värd, med tillgång till delat vardagsrum, kök, badrum. Lakan och handdukar ingår. Självhushåll. Enkelrum.

Enrumslägenhet/studio 'Santa Ana'
Centralt belägna, bekväma studiolägenheter av hög standard för 1-2 personer med rum, badrum, fullt utrustat litet kök, luftkonditionering, wifi och TV. Tillgång till takterrass, lakan och handdukar ingår.


Reseinformation
Flyg: Sevilla (alternativt Jerez eller Málaga)
Transfer: Taxi från flygplatsen i Sevilla kan bokas i förväg av oss. För information om taxi och bussar, se www.aena.es.