Boende och resa Nerja

Nedan ser du de olika typer av boenden i Nerja som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Spanien. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand. Priset för boende gäller söndag till lördag om inget annat anges.

läs mer om boende och resa i nerja

Klicka här för boendepriser

Club Costa Nerja - studenthotell
Skolans eget studenthotell har 30 rum och ligger i den gamla stadsdelen på några minuters promenadväg från skolan och stranden. Här finns terrass och swimmingpool med utsikt över hav och berg. Byggnaden är modernt utrustad med luftkonditionering och det finns tillgång till kök, cafeteria, tv-rum, Internet, wifi, bibliotek, studierum och filmrum. Du kan välja mellan standard och premium. Premiumrummen har tv, kylskåp och vattenkokare. Lakan och handdukar ingår. Alla rum har privat badrum. Priserna varierar beroende på säsong.

Club Costa Nerja - studentlägenhet
Skolan har egna studios och lägenheter som ligger på skolans studenthotell eller på skolans område.

Alla studios (ca. 50 kvm) är moderna, har två enkelsängar, öppet kök/vardagsrum och har tillgång studenthotellets pool.  

Alla lägenheter (ca. 75 kvm) har sovrum med dubbelsäng, vardagsrum, fullt utrustat kök, badrum och terrass med utsikt över trädgården. De är utrustade med tv, tvättmaskin, luftkonditionering/värme och wifi. Lakan och handdukar och slutstädning ingår. Självhushåll. Alla som bor i skolans lägenheter kan också använda studenthotellets pool.

Värdfamilj
Värdfamiljerna bor på max 20 minuters promenadavstånd från skolan. Lunchen serveras mellan 13:30 och 15:00. Minimum 2 veckor. Enkelrum med frukost och lunch (halvpension).

Reseinformation
Flyg: Málaga
Transfer: Flygbuss till Málagas busstation går var tjugonde minut. Från busstationen i Málaga går bussar till Nerja en gång i timmen. Resan tar ca 1 timma. Du kan också ta en taxi direkt från flygplatsen till Nerja eller förboka en taxi via oss.

Gör resan till en upplevelse! Ta tåg istället för flyg till slutdestinationen och gör stopp under vägen. Tips och hjälp med bokning kan du få av tågresebyråer.