Boende och resa Málaga

Nedan ser du de olika typer av boende i Málaga som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Spanien. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand. Priset för boende gäller söndag till lördag om inget annat anges.

läs mer om boende och resa i malaga

Klicka här för boendepriser

Värdfamilj
Enkelrum med frukost och lunch

Studenthotell
Club Hispánico, skolans eget studenthotell med restaurang, terrasser och swimmingpool, ligger i direkt anslutning till skolan. Här finns också mini-gym, bar, bio och dansstudio. 
Enkelrum standard med privat badrum.
Enkelrum premium med privat badrum, TV, kylskåp, AC, te/kaffekokare och balkong
Studiolägenhet för 1 eller 2 personer med privat badrum, TV, kokvrå, AC, balkong eller terrass.

Delad lägenhet
Enkelrum i delad lägenhet med tillgång till badrum, vardagsrum och kök, TV och tvättmaskin. Städning varannan vecka, el, gas och vatten ingår. Lakan ingår. Självhushåll, minimum 2, maximum 8 veckor. 

Måltidspaket för boende på Club Hispánico kan beställas i förväg genom oss. Frukost-, halvpensions- eller helpensionspaket. Måltiderna serveras på Club Hispánicos restaurang.

Frukost: består av kaffe, te eller varm choklad och till exempel färsk apelsinjuice samt fylld frukostbulle, rostat bröd eller croissant.

Halvpension: frukost enligt ovan + 12 andra måltider, lunch måndag till fredag + middag söndagar.

Helpension: Frukost enligt ovan + 22 andra måltider, lunch och middag. En fast meny bestående av förrätt, huvudrätt, dessert och måltidsdryck.

OBS! Lördagar ingår inte i måltidspaketen för halv- och helpension.

Reseinformation
Flyg: Málaga
Transfer: Taxi från flygplatsen i Málaga kan bokas i förväg av oss. För mer information om taxi och bussar, se www.aena.es.