Språkresor för vuxna till Madrid

På språkresa vuxna i Madrid lär du dig spanska effektivt. Den spanska huvudstaden har drygt 3 miljoner invånare och är den största staden på den iberiska halvön. Här har vi språkkurser i spanska som passar för vuxna oavsett tidigare erfarenheter.

hitta språkresor för vuxna till madrid spanien och läs spanska på plats

Här möts gammalt och nytt. Enorma palats från barocken och nyklassicismen blandas med ett modernt, kosmopolitiskt affärscentrum. Madrids museum är världskända. Prado med mästerverk av bland andra Goya, Vélasquez och El Greco tillhör de mest berömda. Även Thyssen-Bornemisza med sin samling av mer än 800 målningar, skulpturer och andra konstverk är ett ”måste”, liksom Palacio Real och Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía. Salamaca-distriktet sjuder av liv och här finns massor av restauranger, tapasbarer och pubar samt stadens bästa shoppinggator.

I centrum finns fullt med alla sorters nattklubbar och mötesplatser som är öppna hela natten. Varför inte pröva det som madridborna kallar ”la marcha”, det intensiva nattlivet? Om man vill lämna Madrid för en dag är närliggande El Escorial, Toledo, Segovia och Ávila väl värda ett besök.

""

1 resultat

1 resultat