Språkresor för vuxna - Havanna

Åk på språkresa för vuxna till Havanna, Kuba och läs spanska. Staden grundades på 1500-talet och är en fascinerande stad med storslagen arkitektur och en mycket speciell och charmig atmosfär. Här har vi språkkurser i spanska som passar för vuxna oavsett tidigare erfarenheter.

hitta språkresor för vuxna till havanna kuba och läs spanska på plats

Här finns det många befästningar att besöka, till exempel Castillo de la Real Fuerza, stadens första befästning från 1500-talet, Castillo del Morro vid Havannas inlopp, San Salvador de la Punta och La Cabaña på östsidan med imponerande 1700-talsmurar. Varje kväll kl. 21 skjuts ett kanonskott som talar om att portarna i muren runt staden stängs.

Havanna är inte en utpräglad shopping- eller restaurangstad, men du kan alltid äta gott och billigt på en så kallad ”paladar”, en slags restaurang i någons privata hem. Hotellen har också ofta barer och restauranger i sina takträdgårdar. Sent på kvällen kan du besöka någon av de många musikbarerna eller kanske något diskotek. Eller gå i Hemingways fotspår och beställ en mojito på La Bodeguita del Medio, Havannas mest berömda bar!