Boende och resa Cádiz

Nedan ser du de olika typer av boende i Cádiz som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Spanien. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand.

läs mer om boende och resa i cadiz

Alla boendealternativ ligger på max 20 minuters promenadavstånd från skolan. Priset för boende gäller söndag till lördag om inget annat anges. Incheckning sker söndag efter kl. 16.00 och utcheckning lördag före kl. 12.00.

Värdfamilj
Enkelrum (delat badrum) inkl. halvpension (frukost + lunch): 2 300 kr per vecka

Enkelrum premium (eget badrum) inkl. halvpension (frukost+lunch): 2 800 kr per vecka. Obs! Begränsad tillgång.

Sänglinne och handdukar ingår.

Högsäsongstillägg tillkommer med 220 kr per vecka 4/6 – 30/9.

Delad lägenhet
Enkelrum i möblerad lägenhet med tillgång till delat vardagsrum, kök och badrum. Lakan och handdukar ingår. Självhushåll. 1600 kr per vecka.

Högsäsongstillägg tillkommer med 220 kr per vecka 4/6 – 30/9.

Skolans studenthotell 'La Oca'
Studenthotellet ligger i en 1800-talsbyggnad vid det lilla torget ’La Oca’ i centrala Cádiz. Det är ett lugnt område på ett par minuters promenad till Plaza de Mina, 15 minuters promenad till stranden La Caleta och 25 minuters promenad till skolan. Välj mellan standardrum och lägenhet.

Enkelrum med privat badrum och tillgång till delat kök, trädgård och terrass. Självhushåll. Pris: 2150 kr per vecka
Dubbelrum. Pris: 1800 kr per person och vecka

Högsäsongstillägg tillkommer med 440 kr per vecka 4/6 – 30/9.

Studentlägenhet för 1 – 2 personer med privat badrum och kokvrå, och tillgång till trädgård och terrass. Självhushåll. Pris: 4200 kr per vecka under lågsäsong, 6050 kr per vecka under högsäsong 4/6 - 30/9.


Reseinformation
Flyg: Jerez (alternativt Sevilla eller Málaga)
Transfer: Taxi från flygplatsen kan bokas i förväg av oss.

Från Jerez: 750 kr enkel resa Från Sevilla: 1 850 kr enkel resa
Från Málaga: 2 900 kr enkel resa. Mellan 14 juni – 16 augusti finns det grupptransfer som kostar 850 kr (enkel resa) för dem som ankommer eller avreser med flyg på en söndag mellan kl. 10:30-19:00. (Om man inte går en ungdomskurs får man alltså boka en extra natts boende för avresa söndag.)

Tåg och buss går från Jerez Aeroporto till Cádiz.
Tåg och buss går från centrala Sevilla till Cádiz.
Buss går från centrala Málaga till Cádiz.

Gör resan till en upplevelse! Ta tåg istället för flyg till slutdestinationen och gör stopp under vägen. Tips och hjälp med bokning kan du få av tågresebyråer.