Språkresor för vuxna i Buenos Aires

Åk på språkresa för vuxna till Buenos Aires, Argentina och läs spanska. Upptäck kombinationen av den latinamerikanska passionen och europeisk elegans. Här har vi språkkurser i spanska som passar för vuxna oavsett tidigare erfarenheter.

hitta språkresor för vuxna till buenos aires argentina och läs spanska på plats

Buenos Aires är en av Sydamerikas främsta kulturstäder. Här finns hundratals teatrar, biografer, konsertscener och museer, och antalet restauranger och kaféer är oräkneliga. Den argentinska tangon är ett storstadsfenomen som föddes i Buenos Aires. Det finns ett stort utbud av så kallade ’milongor’, ställen där man dansar och upplever tangon och varje år i februari och mars arrangeras stora, prestigefyllda tangofestivaler.

Staden är indelad i områden som har lite olika atmosfär. Palermo är en trendig stadsdel med massor av restauranger, barer och shopping, San Telmo är mer bohemisk och känd för sina klassiska helgmarknader och Caballito är ett medelklassområde med mycket second hand. Recoleta kallas för Latinamerikas Paris och här ligger Buenos Aires’ kanske mest kända turistattraktion, den vackra kyrkogården el Cementerio, där Evita Perón ligger begravd.

""

2 resultat

2 resultat