Boende och resa Barcelona

Nedan ser du de olika typer av boenden som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Spanien. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand. Priset för boende gäller söndag till lördag om inget annat anges.

läs mer om boende och resa i barcelona

Värdfamilj
Värdfamiljerna bor på max 35 minuters resväg till skolan. Tillgång till Wifi, lakan, handdukar och städning en gång per vecka ingår.

Enkelrum med delat badrum och halvpension: 3050 kr per vecka
Enkelrum med privat badrum och halvpension: 3800 kr per vecka

Delad lägenhet med spansk värd
Lägenheter på max 35 minuters resväg till skolan. Självhushåll.

Enkelrum med delat badrum: 2200 kr per vecka

Delad studentlägenhet
Lägenheter med andra spanskstuderande på max 35 minuters resväg till skolan. Självhushåll.

Enkelrum med delat badrum: 2900 kr per vecka
Enkelrum med privat badrum: 4000 kr per vecka

Privat studentlägenhet
Fullt möblerade lägenheter med luftkonditionering, kokvrå och badrum för 1 - 2 personer i Barcelonas bästa bostadsområden, max 30 minuters resväg till skolan. Tillgång till Wifi, lakan, handdukar och städning en gång per vecka ingår. Självhushåll. Priserna varierar beroende på storlek, säsong etc. Kontakta oss för förslag och prisuppgift.


Reseinformation
Flyg: Barcelona
Transfer: Taxi från flygplatsen kan bokas i förväg av oss. Pris enkel resa 690 kr. Flygbussar går regelbundet till centrala Barcelona (Plaza Cataluña). För mer information om taxi och bussar, se www.aena.es.

Gör resan till en upplevelse! Ta tåg istället för flyg till slutdestinationen och gör stopp under vägen. Tips och hjälp med bokning kan du få av tågresebyråer. SJ hjälper också till med att boka tågbiljetter utomlands och kan tipsa om de bästa resvägarna. Du kan även köpa Interrailkort via dem. Läs mer på https://www.sj.se/sv/reseinfo/tag-utomlands.html