Boende och resa Barcelona

Nedan ser du de olika typer av boenden som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Spanien. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand. Priset för boende gäller söndag till lördag om inget annat anges.

läs mer om boende och resa i barcelona

Klicka här för boendepriser

Värdfamilj
Värdfamiljerna bor på max 35 minuters resväg till skolan. Tillgång till Wifi, lakan, handdukar och städning en gång per vecka ingår. Enkelrum standard med delat badrum med halvpension eller enkelrum premium med privat badrum med halvpension.

Delad studentlägenhet
Lägenheter med andra spanskstuderande på max 35 minuters resväg till skolan. Självhushåll. Enkelrum standard med delat badrum eller enkelrum premium med privat badrum.

Studenthotell 'Yugo Garbi'
Möblerat premium studentrum eller studiolägenhet. Tillgång till Wifi. Självhushåll. Priserna varierar beroende på storlek, säsong etc.

Reseinformation
Flyg: Barcelona
Transfer: Taxi från flygplatsen kan bokas i förväg av oss. Flygbussar går regelbundet till centrala Barcelona (Plaza Cataluña). För mer information om taxi och bussar, se www.aena.es.

Gör resan till en upplevelse! Ta tåg istället för flyg till slutdestinationen och gör stopp under vägen. Tips och hjälp med bokning kan du få av tågresebyråer. SJ hjälper också till med att boka tågbiljetter utomlands och kan tipsa om de bästa resvägarna. Du kan även köpa Interrailkort via dem. Läs mer på https://www.sj.se/sv/reseinfo/tag-utomlands.html