Språkresor för vuxna - S:t Petersburg

PÅ GRUND AV RÅDANDE OMSTÄNDIGHETER ÄR DET FÖR NÄRVARANDE INTE MÖJLIGT ATT ANMÄLA SIG TILL EN KURS I RYSKA. Åk på språkresa för vuxna till S:t Petersburg och läs ryska. Med sin strategiska plats vid Östersjön har staden alltid varit Rysslands fönster mot väst och anlades också efter västerländsk modell av italienska arkitekter. Här har vi språkkurser i ryska för vuxna som passar oavsett tidigare erfarenheter.

hitta språkresor för vuxna till st petersburg ryssland och läs ryska på plats

Idag har S:t Petersburg ca 4,7 miljoner invånare och är känd för sin vackra arkitektur och alla sina konstskatter. Den gamla stadsdelen står på Unesco:s världsarvslista och besökaren möts här av de underbara pastellfärgade 1700-talsbyggnaderna. De gamla broarna över floden Neva är ett mycket vackert inslag i stadsbilden.

Här finns ca 150 museer, varav Eremitaget är ett av de mest berömda med sin samling av äldre konst och franska impressionistmålningar. Ryska museet visar målningar från slutet av 1800-talet och sin enastående ikonsamling. Förutom den rika kulturskatten är St Petersburg också en modern storstad med ett rikt nöjesliv.

hitta språkresor för vuxna till st petersburg ryssland och läs ryska på plats

""

0 resultat