Boende och resa Lissabon

Nedan ser du de olika typer av boenden i Lissabon som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för det aktuella landet. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand. Priset för boende gäller söndag till lördag om inget annat anges.

läs mer om boende och resa i lissabon här

Värdfamilj
Enkelrum med frukost, 2100 kr/vecka

Skolans studiehotell
Studenthotellet ligger centralt på ca 10 minuters promenadväg från skolan, i ett område med mycket affärer, restauranger och barer. Tillgång till badrum, kök, vardagsrum, tvättstuga, kabel-tv, wifi, terrass med grill. Balkong i varje rum, städning en gång per vecka. Endast juli - augusti. En deposition på 100 € betalas kontant vid ankomst. Minimum 2 veckor.

Enkelrum, 2310 kr/vecka

Delad lägenhet
Enkelrum, 2260 kr per vecka, självhushåll.

Hotell
Kontakta oss för information.

OBS! För studiehotell, lägenhet och hotell som bokas genom oss tillkommer en bokningsavgift på 450 kr.

Reseinformation
Flyg: Lissabon
Transfer: Transport till och från flygplatserna kan förbeställas genom oss. Kostnad enkel resa 550 kr.

Gör resan till en upplevelse! Ta tåg istället för flyg till slutdestinationen och gör stopp under vägen. Tips och hjälp med bokning kan du få av tågresebyråer. SJ hjälper också till med att boka tågbiljetter utomlands och kan tipsa om de bästa resvägarna. Du kan även köpa Interrailkort via dem. Läs mer på SJ:s hemsida för utlandsresor.