Boende och resa Lissabon

Nedan ser du de olika typer av boenden i Lissabon som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för det aktuella landet. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand. Priset för boende gäller söndag till lördag om inget annat anges.

läs mer om boende och resa i lissabon här

Klicka här för boendepriser

Värdfamilj
Enkelrum med frukost

Skolans studenthotell
Studenthotellet ligger centralt på ca 10 minuters promenadväg från skolan, i ett område med mycket affärer, restauranger och barer. Tillgång till kök, vardagsrum, tvättstuga, kabel-tv, wifi, terrass med grill. Balkong i varje rum, städning en gång per vecka. Endast juli - augusti. En deposition betalas kontant vid ankomst. Minimum 2 veckor. Enkelrum standard med delat badrum eller enkelrum premium med privat badrum.

Delad lägenhet
Enkelrum i delad lägenhet, självhushåll.


Reseinformation
Flyg: Lissabon
Transfer: Transport till och från flygplatserna kan förbeställas genom oss. 

Gör resan till en upplevelse! Ta tåg istället för flyg till slutdestinationen och gör stopp under vägen. Tips och hjälp med bokning kan du få av tågresebyråer. SJ hjälper också till med att boka tågbiljetter utomlands och kan tipsa om de bästa resvägarna. Du kan även köpa Interrailkort via dem. Läs mer på SJ:s hemsida för utlandsresor.