Språkresor för vuxna till Tokyo

Åk på språkresa med andra vuxna till Tokyo, Japan och läs japanska. Området runt Tokyo räknas som världens största stad med ca 35,7 miljoner invånare. Här finns allt från gamla japanska traditioner till ultramodern teknologi, och spännande kontraster mellan livlig miljö och lugna tempel. Här har vi språkkurser i japanska för vuxna som passar oavsett tidigare erfarenheter.

hitta språkresor för vuxna till tokyo japan och läs japanska på plats

Det finns naturligtvis hur mycket som helst att se och göra i en myllrande storstad som Tokyo. Utbudet är i världsklass både när det gäller nattliv och shopping. Staden i sig är en sevärdhet med alla neonskyltar och trendiga människor som skapat sin alldeles egna stil. En populär sevärdhet är världens näst högsta byggnad, tv-tornet ’Tokyo sky Tree’, som är 634 meter högt.

Besök seriefigurer i Tokyo Anime Center eller uppdatera dig på det senaste inom tekniken på Sony showroom, utforska det japanska kökets alla delikatesser, shoppa i Ginza eller promenera i någon av alla parker eller i den gamla stadsbebyggelsen i Taito.