Boende och resa Bordeaux

Nedan ser du de olika typer av boenden i Bordeaux som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Frankrike. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand. Priset för boende gäller söndag till lördag om inget annat anges.

läs mer om boende och resa i bordeaux

Klicka här för boendepriser

Värdfamilj
Standard enkelrum med frukost, standared enkelrum med frukost och kvällsmål (halvpension), Premium enkelrum med privat badrum inkl. frukost, premium enkelrum med privat badrum inkl. frukost och kvällsmål (halvpension).

Lägenhetshotell
Studio** för 1-2 personer med dusch, WC, kokvrå och TV, studio*** för 1-2 personer med badrum, WC, kokvrå och TV.

Alla boenden utom värdfamilj betalas direkt till hyresvärden/hotellet på plats.

Reseinformation
Flyg: Bordeaux
Transfer: Bussar avgår regelbundet från flygplatsen till centrala Bordeaux (place Gambetta). Färden tar ca 45-60 minuter. Taxi kan bokas via oss.

Gör resan till en upplevelse! Ta tåg istället för flyg till slutdestinationen och gör stopp under vägen. Tips och hjälp med bokning kan du få av tågresebyråer. SJ hjälper också till med att boka tågbiljetter utomlands och kan tipsa om de bästa resvägarna. Du kan även köpa Interrailkort via dem. Läs mer på SJ:s hemsida för utlandsresor.