Boende och resa Antibes

Nedan ser du de olika typer av boende i Antibes som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Frankrike. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand.

läsa mer om boende och resa till Antibes

Klicka här för boendepriser

Värdfamilj
Enkelrum med frukost eller enkelrum med frukost och middag (halvpension)

Studio lägenhetshotell
Lägenhetshotell av hög standard där varje studio har ett sovrum, badrum, fullt utrustad kokvrå och balkong eller terrass. Studion har också luftkonditionering och TV samt tillgång till trädgård, café och swimmingpool på området. 

Privat lägenhet
Centralt belägna lägenheter i Antibes gamla stadsdel.

Reseinformation
Flyg: Nice
Transfer: Nice Côte d’Azur airport ligger ca 25 km från Antibes. Transport flygplats - inkvartering kan bokas i förväg av oss.

Gör resan till en upplevelse! Ta tåg istället för flyg till slutdestinationen och gör stopp under vägen. Tips och hjälp med bokning kan du få av tågresebyråer. SJ hjälper också till med att boka tågbiljetter utomlands och kan tipsa om de bästa resvägarna. Du kan även köpa Interrailkort via dem. Läs mer på SJ:s hemsida för utlandsresor.