Språkresor för vuxna - Oxford

Åk på språkresa för vuxna till Oxford och läs engelska. Även kallad ”The city of Dreaming Spires” ligger Oxford ca 80 km nordväst om London. Staden är världsberömd för sitt universitet som under 800 år har satt sin prägel på staden. Här hittar du kurser i engelska i Oxford för vuxna som passar oavsett tidigare erfarenheter.

hitta språkresor för vuxna till oxford england och läs engelska på plats

Den centrala staden domineras av universitetets många colleges, av vilka Trinity och Christ Church tillhör de mest berömda.

De flesta sevärdheterna ligger på gångavstånd från centrum och ’Carfax Tower’, ett 23 meter högt klocktorn som är allt som finns kvar av en 1200-talskyrka och från vars topp man har en underbar utsikt över staden.

Med sin långa historia har Oxford många kulturella sevärdheter och museer, såväl som fina parker som gjorda för att ha picknick i, samt shoppinggator. ’The Covered Market’ med anor från 1700-talet är en traditionell marknad som främst säljer livsmedel men också kläder och smycken. Här finns förstås också en mängd mysiga pubar och restauranger.

hitta språkresor för vuxna till oxford england och läs engelska på plats

""

0 resultat