Språkresor i London för vuxna

Åk på språkresa i London för vuxna och läs engelska i en av Europas största metropol. En livlig och multikulturell stad med något att se och göra för alla. Här hittar du kurser i engelska som passar oavsett dina tidigare erfarenheter.

hitta språkresor för vuxna till london och läs engelska på plats

London grundades som en romersk koloni vid floden Themsen och har sedan dess växt till Europas största metropol och har idag ca 7,5 miljoner invånare. Storlondon är indelat i 32 stadsdelar, så kallade ’boroughs’. Det är en livlig och multikulturell stad och här finns massor att se och göra för alla.

Till de mest kända attraktionerna hör förstås klassiker som The Houses of Parliament och Big Ben, Buckingham Palace, The Tower, museer som British Museum, Tate Gallery, National Gallery och Madame Tussauds och lite modernare sevärdheter som London Eye och ’the Gherkin’. Här finns shopping i världsklass, gröna parker, restauranger med mat från jordens alla hörn, konserter, teatrar, musikaler, utställningar, pubar och nattklubbar. Listan kan göras hur lång som helst!

""

0 resultat