Boende och resa Galway

Här ser du de olika typer av boenden i Galway som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Irland. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand.

Galway

Klicka hör för boendepriser

Värdfamilj
Värdfamiljerna bor på max 20 minuters bussfärd från skolan, ofta på gångavstånd. Priset gäller lördag till lördag. Standard enkelrum med frukost och kvällsmål (halvpension) vardagar och helpension helger. Premium enkelrum med privat badrum, frukost och kvällsmål vardagar och helpension helger.

Delad lägenhet
Moderna lägenheter eller hus på max 15 minuters promenadväg från skolan, med 2 till 6 sovrum i varje. Varje lägenhet/hus delas av studenter och har fullt utrustat kök, badrum, tvättmaskin och TV. Lakan ingår, handdukar ingår inte. Städning ingår en gång i veckan. Priset gäller lördag till lördag. Minimum 2 veckor, självhushåll. Enkelrum med delat badrum (ett badrum delas av max 3 personer)

 

Reseinformation
Flyg: Galway eller Dublin
Transfer: Flygbussar går regelbundet från Dublins flygplats till Galway. Färden tar ca 3 timmar och kostar ca 35 €. För mer detaljerad information, se www.gobus.ie