Boende och resa Eastbourne

Här ser du de olika typer av boenden i Eastbourne som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Storbritannien. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand.

läs mer om boende och resa i eastbourne

Klicka här för boendepriser

Boendet gäller söndag till lördag om inget annat anges.

Värdfamilj
Alla värdfamiljer bor på max 30 minuters promenadavstånd från skolan, ofta närmare. Det går också att åka buss. Lakan och handdukar ingår. Enkelrum med frukost eller enkelrum med frukost och kvällsmål på vardagar och helpension på helger. 

Studenthus
Nyrenoverat hus med 4 sovrum (varav 2 med privata badrum och 2 som delar på ett badrum) som ligger på ca 20 minuters promenad från skolan. Tillgång till kök, vardagsrum med TV och altan. Självhushåll.

 

Reseinformation
Flyg: London. Närmaste flygplats är London Gatwick.
Transfer: Från Gatwick och Heathrow går regelbundet tåg och/eller bussar till Eastbourne, se länkar nedan för tidtabeller. Taxi kan förbeställas genom oss från Gatwick eller Heathrow.

London Gatwick: Läs mer på www.gatwickairport.com
London Heathrow: Läs mer på www.heathrow.com

Gör resan till en upplevelse! Ta tåg istället för flyg till slutdestinationen och gör stopp under vägen. Tips och hjälp med bokning kan du få av tågresebyråer. SJ hjälper också till med att boka tågbiljetter utomlands och kan tipsa om de bästa resvägarna. Du kan även köpa Interrailkort via dem. Läs mer på SJ:s hemsida för utlandsresor.