Joel Lundin

Senast ändrad

"Något som jag inte visste när jag började på Inredning och design var hur mycket jag skulle älska att göra mönster. Det är så kul!"

Joel Lundin är en mångsysslare som bland annat har arbetat som snickare i många år. Inredningsintresset har alltid funnits där och bland annat lett till några olika inredningsreportage hemma hos Joel.

– Jag har en bakgrund inom grafisk form och webbdesign, sedan reste jag under några år. När jag kom tillbaka arbetade jag som snickare. Sedan var det en bekant som tipsade om utbildningen Inredning och design och jag bestämde mig för att också söka.

Var utbildningen som du förväntade dig?

– Jag hade nog egentligen inte så mycket förväntningar, men den känns ändå bättre. Det är väldigt givande och bra lärare. Jag har ju i och med min tidigare bakgrund lite koll på vissa delar men de behöver "dammas av".

– Något som jag inte visste när jag började var hur mycket jag skulle älska att göra mönster. Det är så kul!

Vad vill du göra efter utbildningen?

– Jag har sökt till HDK, där hoppas jag att jag kommer in. Men det vill ju många såklart. Men att på något sätt jobba med illustration eller något annat grafiskt hade känts roligt.

Är det något du vill säga till de som ska börja utbildningen?

– Var dig själv och gör det som du gillar. Se till att ta till dig av den kunskapen som lärarna har, men använd den på ditt sätt. Gör din grej och hitta din "röda tråd".

Efter sitt år på Inredning och design läser Joel Lundin nu på HDK.

Ansök till Inredning och design