Dalida Maras

Undervisar i jazz på kurser

Utbildad på Balettakademins dansarlinje samt Danshögskolans kurser i nutida dans samt pilates. Certifierad Ashtanga vinyasa yogainstruktör genom Yoga Alliance.

Har dansat mycket utomlands i olika showproduktioner, här hemma i Melodifestivalen och TV-jobb. Mest har Dalida undervisat och är mest stolt över alla koreografier som hon gjort till sina elever. Har även satt upp tre dansproduktioner tillsammans med elever från ett estetgymnasium. Gjorde en skiva 2007 som man kan lyssna på Spotify. 

"Mina klasser baseras på en stark teknisk uppvärmning med jazzen som grund. Koregrafierna har alltid jazzen närvarande men här får vi utlopp för olika dansstilar som Ragga, street, Broadway, modernt, show och burlesqe. Detta gör att du får en utmaning att leka med olika uttryck. Det ska vara kul, passionerat, vågat, lidelsefullt, livsbejakande att få utlopp för sin dansådra så välkommen till min klass om du delar min passion. Jag kommer göra mitt yttersta för att du ska känna dig varmt välkommen och lyfta fram din unika dansådra."

Dalida Maras

Dalida Maras