Samtliga danstilar 3-6 år

Balett, Showjazz, Contemporary, Hiphop/Streetdance och Dansmix. Här har vi samlat alla kurser för barn mellan 3-6 år!

Vi har många olika inriktningar av dans för barn 3-6 år. Här får barnen utlopp för sin rörelse- och dansglädje och övar musikalitet och improvisation, koordination och koncentration, balans och hållning.

  • Balett - är inriktad på balett. Vi utgår från enkla steg och rörelser och sätter ihop danssteg och danser med balettkänsla till inspirerande musik.
  • Showjazz - för alla små stjärnor. Vi utgår från enkla steg och rörelser och sätter ihop det till danser till musik som barnen gillar.
  • Contemporary/Acro - Under lekfulla former utvecklar och undersöker vi dansens viktiga grundmoment. Här ges även möjlighet att prova på hjulningar kullerbyttor och andra akrobatiska rörelser på ett dansant vis. 
  • Hiphop/street - vi utgår från hiphopens grund med enkla steg och rörelser. Fokus ligger på koordination och musikalitet.
  • Sång & Dans - Här får barnen utlopp för sin sång-, dans- och rörelseglädje! Under lekfulla former övar barnen sång, musikalitet, improvisation, koordination, koncentration, styrka, balans och gruppkänsla.

Mer information

""

50 resultat

50 resultat

BA SUMMER: Balett 3-4 år med vuxen Margit Tenkanen

Balett 5-6 år med Nikita Orstam

Balett 3-4 år med Charlotte Downing

Balett 4-5 år med Maria Bekesi

Balett 3-4 år med vuxen med Katja Norberg

Balett 3-4 år med Amanda Olsson

Balett/Dansmix 4-5 år N med Maria Garriga

Balett/Dansmix 3-4 år med vuxen med Maria Garriga

Balett 3-4 år med Maria Bekesi

Balett 5-6 år med Nikita Orstam