Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Föreläsningar i NorrSen

Föreläsningar i NorrSen Våren 2019

Föreläsningarna håller till i IOGT-lokalen på Köpmantorget. Det är GRATIS för medlemmar. För den som inte är medlem kostar föreläsningarna 100 kr.

Det serveras alltid kaffe med fika till den som önskar och det kostar 30 kr. Betala gärna med Swish!


Onsdag den 23 januari kl. 13.00: SVANTE LINDQVIST Riksspelman, författare och filosofie hedersdoktor vid LTU:  Övertoner. IOGTlokalen.  

Onsdag den 20 februari kl. 13.00: ANNA KARIN LINDQVIST Filosofie doktor i fysioterapi vid LTU: Hälsopromotion – Att bygga på det goda. Vad motiverar människor till förändring? IOGT-lokalen.  

Onsdag den 20 mars kl. 13.00: LARS GÖRAN WESTERBERG Professor i strömningslära vid LTU: Solvind. Solvinden är ansvarig för en mycket dynamisk växelverkan med jorden som bland annat ger oss norrsken, skapar trubbel med radiotrafik och gör att vi tappar atmosfär i en rasande fart!? IOGT-lokalen
 
Onsdag den 24 april kl.13.00: JONAS ERIKSSON Sveriges mest kände fotbollsdomare. Nominerad som Årets Talare: Chef för Messi, Zlatan och Ronaldo. IOGT-lokalen.
 
Onsdag den 22 maj kl. 13.00: SARA NILSSON WESTERDAHL Bibliotekarie: Vem i hela världen kan du lita på? Föreläsaren rätar ut frågetecknen och ger handfasta tips på hur man ska tänka när man ska bedöma källor från nätet. IOGT-lokalen.


Studieresa

Vårens studieresa går till Meldersteins bruk där vi intar en god lunch och får en historisk guidning.  Onsdag den 12 juni kl 11.00 går bussen från Loet i Luleå. Mer information om anmälan och kostnad kommer via mejl senare under våren.


I listningen nedan kan du klicka på kolumnrubrikerna för att sortera.

Föreläsningar på NorrSen (0)

Tyvärr finns det inga kurser just nu. Kontakta oss om du vill göra en intresseanmälan.

Bli medlem

Toggle module

Så här blir du medlem i NorrSen

Det enda villkoret är att du eller din partner (maka/make eller sambo) är 55+ eller pensionär och att du betalar in 200 kronor på bankgiro 516-3464.

Glöm inte att uppge namn, telefon och e-postadress.

Personuppgiftsförordningen som trädde i kraft den 25 maj 2018 kräver att medlemsregister som hålls av ideella föreningar ska ha en angiven användning. NorrSens medlemsregister används för utskick till medlemmarna om aktiviteter och för att ta in medlemsavgifter. Registret hålls av kassören.

Registret innehåller följande uppgifter: Namn, adress, e-postadress, telefonnummer och uppgift om betalda medlemsavgifter.
Om du vill ta bort dina uppgifter eller ändra något skickar du e-post till
Medlem.NorrSen@gmail.com

NorrSen karta, Luleå

Toggle module

Storgatan 24, Luleå

Norrbottens senioruniversitet, NorrSen

är en ideell förening
som vänder sig till personer som är 55+
E-post:
Medlem.NorrSen@gmail.com