Individuell undervisning spanska i Málaga

Vill du snabbt lära dig spanska eller förbättra dina kunskaper inom ett visst område?

/

Kursbeskrivning 

Individuell undervisning är ett mycket effektivt sätt att träna just de områden du behöver för att förbättra din spanska. Kursen läggs upp helt efter dina behov och önskemål. Eget material kan medtas och integreras i undervisningen. 

  • 20 (MAL20) eller 30 (MAL30) lektioner per vecka eller enligt överenskommelse 
  • Varje lektion är 50 minuter 
  • Alla nivåer 
  • Behovsanalys görs i förväg 
  • Kursmaterial ingår 
  • Minimiålder 18 år 

Kursavgift 

Se prisuppgift under respektive kurs nedan. Kontakta oss om du vill ha prisuppgift på ett annat antal lektioner eller annan kurslängd. 

Lektionstider 

Enligt överenskommelse 

Startdatum 

2024: Valfri måndag enligt överenskommelse.

Ingen undervisning följande datum: 28/2, 28-29/3, 1/5, 15/8, 19/8, 9/9, 12/10, 1/11, 6/12, 9/12, 22/12 2024 - 6/1 2025 

Skolan 

Malaca Instituto ligger på en kulle i området Cerrado de Caderón i den östra delen av Málaga. Skolbyggnaden, som kallas Club Hispánico, har allt från språklaboratorium och videorum till ett mycket bra studiehotell med en inbjudande swimmingpool och två härliga solterrasser samt en ’student lounge’ med tillgång till datorer, Wifi och storbilds-TV som är öppen dygnet runt. Institutet grundades 1971 och är känt som en av Spaniens bästa språkskolor. Det är auktoriserat av Instituto Cervantes, Spaniens nationella kulturinstitut och medlem i EAQUALS och IALC. På fritiden ordnar skolan, ofta gratis, kulturella aktiviteter som t.ex. dansklasser (sevillana och salsa), filmvisning och föreläsningar. På helgerna arrangeras ofta utflykter. Du kan också få hjälp med att boka tider för tennis, golf, windsurfing, teater och konserter. 

Undervisning 

Skolan har utarbetat egna kursböcker för alla nivåer och undervisningen är av mycket hög kvalitet. Lärarna använder både traditionella undervisningsmetoder och bl.a rollspel och ordlekar för att förbättra din uttrycksförmåga och skapa flyt i språket. Tonvikten ligger på lustfyllt lärande utan att grammatiken kommer i skymundan samt aktivt deltagande från kursdeltagarna. Alla lärarna är universitetsutbildade eller har motsvarande kunskaper. De är mycket engagerade och många av dem har varit på Malaca Instituto i många år och har stor erfarenhet av att undervisa i spanska som främmande språk och man följer noggrant med i nya rön inom pedagogiken. 

Har du frågor?

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se

Kurstarter och priser