Individuell undervisning, spanska i Madrid

Individuell undervisning är ett effektivt sätt att träna just de områden du behöver för att förbättra din spanska oavsett nivå.

/

Kursbeskrivning 

Individuell undervisning är ett mycket effektivt sätt att träna just de områden du behöver för att förbättra din spanska. Kursen läggs upp helt efter dina behov och önskemål. Kursmaterial ingår, men eget arbetsmaterial kan också medtas och integreras i undervisningen. 

  • 10, 20 eller 30 lektioner per vecka 
  • Varje lektion är 45 minuter 
  • 1 - 8 veckor 
  • Lektioner hålls även på allmänna helgdagar 
  • Alla nivåer 
  • Minimiålder 18 år 

Kursavgift 

Kontakta oss för prisuppgift: info@is.se

Lektionstider 

Måndag till fredag enligt schema som fastställs av skolan. Den här kursen kan du även gå i Alicante. 

Kursstart 

2024: Valfri måndag från och med den 8/1.

Ingen undervisning följande datum: 29/3, 1/5, 15/8, 1/11, 6/12. Skolan är stängd 23/12 2024 - 6/1 2025. 

Skolan 

Estudio Sampere är ett välrenommerat språkinstitut som ligger centralt nära Retiroparken i Salamanca-distriktet och med promenadavstånd till Pradomuseet. Det inrymmer 25 luftkonditionerade klassrum, uppehållsrum, videorum och bibliotek. Skolan är auktoriserad av CEELE och medlem i IALC. På fritiden anordnar skolan olika aktiviteter som t.ex. guidad tur till något museum, ibland ordnas heldagsutflykter till Toledo, Segovia m.m. Det finns mycket att se och göra och skolan hjälper gärna till med tips och information. 

Undervisning 

Alla institutets lärare är universitetsutbildade och använder en modern pedagogik. Man har tagit fram eget kursmaterial med inriktning på olika branscher t.ex. ekonomi, marknadsföring och juridik. All gruppundervisning omfattar även fyra lektioner per vecka om landets kultur. Man arbetar framför allt med kommunikation med tonvikt på den muntliga delen. 

Anmälan

Skicka in din anmälan här

Kurstarter och priser