Terminskurs i Barcelona med Internationella skolorna – nyhet!

Upptäck Barcelona genom det spanska språket! En terminskurs i spanska är en bra inkörsport till människorna, kulturen och stadens puls. Med hjälp av erfarna, modersmålstalande lärare förbättrar du dina språkkunskaper effektivt på vår egen gemytliga skola i centrala Barcelona. Detta är en kurs för dig som vill lära dig spanska på ett snabbt och effektivt sätt!

/

Kursbeskrivning 

Terminskurs i spanska som bygger på aktivt deltagande och omfattar alla språkliga färdigheter: tal, skrift samt hörförståelse och läsförståelse. Extra fokus på muntlig kommunikation för att kunna använda språket i vardagssituationer.

 • 20 lektioner per vecka
 • Varje lektion är 45 minuter
 • Max 15 deltagare per grupp
 • Nivå: nybörjare-B1
 • Minimiålder 18 år
 • CSN kan sökas
 • Kostnad för kursmaterial tillkommer - ca. 20-40 €/kurs

Lektionstider 

20 lektioner à 45 minuter per vecka: (helgfri) måndag till fredag ca 9:00-13:00 eller ca 14:00-18:00.

Ingen undervisning följande datum: 24/6, 15/8, 11/9, 24/9, 12/10, 1/11, 6/12, 8/12

Skolan 

Internationella Skolorna Barcelona ligger i kärnan av Barcelona i pittoreska stadsdelen, Barrio Gótico. Några minuters gångavstånd till Plaza Cataluña, 15 minuter från stranden och 30 minuter till Sagrada Familia. Skolan grundades 2006 och är en del av Stiftelsen Internationella Skolorna som är knuten till Folkuniversitetet. Vi samarbetar med svenska universitet, folkhögskolor, gymnasieskolor och YH-utbildningar samt med biståndsorganisationer i Latinamerika. I skolans hemtrevliga lokaler finns fem välutrustade klassrum med luftkonditionering, en stor terrass med utsikt över staden och fri tillgång till wifi. Skolan är känd för sin varma stämning och anordnar kurser, workshops och skolresor i spanska med spansk kultur och spanskt samhällsliv i centrum. Utöver språklektioner erbjuds aktiviteter såsom stadsvandring, kulturbesök, filmvisning, sport/rörelse. Flera av dessa aktiviteter är gratis. Skolan har svensktalande administrativ personal och erfarna, modersmålstalande lärare. Majoriteten av kursdeltagarna på skolan är svenska och mellan 20-30 år.

Undervisningen 

Lektionerna är varierade, dynamiska och interaktiva. Vi arbetar ämnesövergripande och varvar teori och praktik. Kommunikationsövningar, rollspel, spel och lekar, enkla samtal, projekt och presentationer är några exempel på undervisningsmetod. Audiovisuella övningar som film och musik hjälper dig att träna din förmåga att förstå spanska. Oavsett förkunskaper i spanska är målet att du framför allt ska förbättra din förmåga att förstå talad spanska och uttrycka dig muntligt; kunna prata mer och mer under kursens gång, med allt större ordförråd, språkkänsla och självförtroende.

Har du några frågor?

Kontakta Internationella Skolorna på 08-789 42 10 eller info@is.se

Kurstarter och priser

 • Terminskurs spanska

  Boka
  Även nybörjare
  Plats Terminskurs Startdatum 02/09 2024 Längd 12 veckor 22 500:-
 • Standardkurs spanska

  Boka
  Även nybörjare
  Plats Terminskurs Startdatum 02/09 2024 Längd 16 veckor 25 900:-
 • Terminskurs spanska

  Boka
  Även nybörjare
  Plats Terminskurs Startdatum 02/09 2024 Längd 8 veckor 15 700:-