Balettakademien Stockholm - där drömmar om dans blir verklighet - Balettakademien Stockholm

Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Balettakademien i Stockholm

Balettakademien Stockholm

Balettakademien är en av Nordens ledande dansskolor. Många av Sveriges mest framgångsrika dansare, musikalartister och koreografer har utbildats här. Vi erbjuder ett brett utbud av dans inom många olika genrer. Här hittar du din nivå och passion - vare sig du är ung, gammal, nybörjare eller proffs. Ta steget hit!

 • Om du siktar på att bli dansare eller vill dansa bara för att det är roligt, för motionen, gemenskap eller fysisk utmaning – vi har kurser och linjer för alla! Nybörjare till avancerat. Här finns olika dansstilar inom balett, jazz, modernt, hiphop/street, kropp & själ och mycket mer. Välkommen!

  Kurser

  Om du siktar på att bli dansare eller vill dansa bara för att det är roligt, för motionen, gemenskap eller fysisk utmaning – vi har kurser och linjer för alla! Nybörjare till avancerat. Här finns olika dansstilar inom balett, jazz, modernt, hiphop/street, kropp & själ och mycket mer. Välkommen!

 • Vill du satsa på dansen som yrke eller få en bra grund inför fortsatta studier? Här finns utbildningar i form av Yrkesdansarutbildningen och Yrkesförberedande dansutbildning och halvtidslinjerna Danslinjen och Musikallinjen.  

  Utbildningar/Educations

  Vill du satsa på dansen som yrke eller få en bra grund inför fortsatta studier? Här finns utbildningar i form av Yrkesdansarutbildningen och Yrkesförberedande dansutbildning och halvtidslinjerna Danslinjen och Musikallinjen.  

 • Här hittar du spännande workshops med lärare från både när och fjärran. 

  Workshops

  Här hittar du spännande workshops med lärare från både när och fjärran. 

 • På Balettakademien ges daglig träning för professionella frilansdansare i balett, jazz, modern och nutida dans. På Danscentrum ges daglig träning i nutida dans och Kleinteknik. Träningen bekostas till största delen av bidrag från Statens Kulturråd.

  Proffsklasser

  På Balettakademien ges daglig träning för professionella frilansdansare i balett, jazz, modern och nutida dans. På Danscentrum ges daglig träning i nutida dans och Kleinteknik. Träningen bekostas till största delen av bidrag från Statens Kulturråd.

 • Dansworkshops för dig med synnedsättning.

  HöraGöraDans

  Dansworkshops för dig med synnedsättning.

 • Information och vanliga frågor om Balettakademiens kursutbud. 

  Bra att veta

  Information och vanliga frågor om Balettakademiens kursutbud. 

Lovdagar ht. 2016

Toggle module

Inga ordinarie kurser under:

Höstlovet vecka 44, måndagen den 31 oktober till söndagen den 6 november.

Vi är We care-certifierade

Toggle module

På Balettakademien samarbetar vi med Frisk & Fri, riksföreningen mot ätstörningar. 

Läs mer om We care

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Toggle module

E-postadress
 

Följ oss!

Toggle module