Japanska i Fukuoka

Läs en språkkurs i japanska i Fukuoka som ligger på Japans sydligaste ö Kyushu och har ca 1,4 miljoner invånare. Det sägs vara Japans äldsta stad eftersom den ligger nära Korea och Kina, på den plats där de mongoliska invasionerna ägde rum på 1200-talet. Här hittar du våra kurser i japanska i Fukuoka.

läsa japanska i fukuoka på språkkurs med internationella skolorna

Fukuoka ligger vid havet, omgivet av berg. Idag återfinns staden på topp 20-listan som en av världens bästa städer att leva i, baserat på renlighet, säkerhet, trivsel och allmän levnadsstandard. Klimatet är subtropiskt med varma somrar och milda vintrar.

Bland sevärdheterna kan nämnas skyskrapan Fukuoka Tower, som är en av Japans högsta byggnader med sina 234 meter. Här får du en fantastisk utsikt från någon av de tre utsiktsplatserna. Andra sevärdheter är till exempel Tenmangu helgedom i Dazaifu, slottsruinen och Uminonakamichi, en park med ett gigantiskt akvarium, tivoli och swimmingpool. Fukuoka är även berömt för sin lokala musikscen, sitt goda kök och vänliga människor. Här finns massor av utmärkta restauranger och det kulturella utbudet är enormt, både när det gäller traditionella japanska konstformer och modernt nöjesliv.

""

1 resultat

1 resultat