Boende och resa Bordeaux

Nedan ser du de olika typer av boenden i Bordeaux som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Frankrike. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand. Priset för boende gäller söndag till lördag om inget annat anges.

läs mer om boende och resa i bordeaux

Värdfamilj
Enkelrum med frukost: 3025 kr per vecka
Enkelrum med frukost och kvällsmål: 3740 kr per vecka
Premium enkelrum med privat badrum inkl. frukost: 3630 kr per vecka
Premium enkelrum med privat badrum inkl. frukost och kvällsmål: 4290 kr per vecka

OBS! Högsäsongstillägg tillkommer under perioden 28/5 - 26/8 och 17 - 31/12 med 330 kr per vecka.

Lägenhetshotell
Studio** för 1-2 personer med dusch, WC, kokvrå och TV, ca 450 € för vistelser 1-6 nätter, ca 370 € per vecka för vistelser 7-29 nätter
Studio*** för 1-2 personer med badrum, WC, kokvrå och TV, ca 460 € för vistelser 1-6 nätter, ca 380 € per vecka för vistelser 7-29 nätter

Hotell
Enkelrum inkl. frukost från ca 120 € per natt, dubbelrum inkl. frukost från ca 140 € per natt.

OBS! För alla typer av boende som bokas i Bordeaux genom oss tillkommer en bokningsavgift på 900 kr. Alla boenden utom värdfamilj betalas direkt till hyresvärden/hotellet på plats.

Reseinformation
Flyg: Bordeaux
Transfer: Bussar avgår regelbundet från flygplatsen till centrala Bordeaux (place Gambetta). Färden tar ca 45-60 minuter. Taxi kan bokas via oss till en kostnad av 860 kr enkel resa.

Gör resan till en upplevelse! Ta tåg istället för flyg till slutdestinationen och gör stopp under vägen. Tips och hjälp med bokning kan du få av tågresebyråer. SJ hjälper också till med att boka tågbiljetter utomlands och kan tipsa om de bästa resvägarna. Du kan även köpa Interrailkort via dem. Läs mer på SJ:s hemsida för utlandsresor.