Boende och resa London

Här ser du de olika typer av boenden i London som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Storbritannien. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand.

läs mer om boende och resa i london

Klicka här för boendepriser

Värdfamilj
Alla värdfamiljer bor på  ca 30 - 60 minuters restid till skolan. Standard enkelrum med frukost, standard enkelrum med frukost och kvällsmål (halvpension). Premium enkelrum med frukost och privat badrum eller premium enkelrum med frukost, kvällsmål och privat badrum,

Studenthotell
Studentboende av hög standard i sydöstra London, nära t-bana och pendeltåg. Enkelrum med privat badrum och tillgång till kök eller privat studiolägenhet. Självhushåll.

Reseinformation
Flyg: London
Transfer: Alla Londons flygplatser har utmärkta allmänna förbindelser med London, antingen via buss eller tåg. Taxi kan förbeställas genom oss. 

Gör resan till en upplevelse! Ta tåg istället för flyg till slutdestinationen och gör stopp under vägen. Tips och hjälp med bokning kan du få av tågresebyråer. SJ hjälper också till med att boka tågbiljetter utomlands och kan tipsa om de bästa resvägarna. Du kan även köpa Interrailkort via dem. Läs mer på SJ:s hemsida för utlandsresor.