Seniormässan i Stockholm

Seniormässan är Sveriges största mötesplats för seniorer och även i år finns vi på Internationella Skolorna på plats för att berätta om våra språkkurser utomlands.

I början av oktober är det äntligen dags för Seniormässan i Älvsjö, Stockholm igen! På mässan kan 55-plussare besöka olika utställare och låta sig inspireras av allt från resor & turism till hälsa & skönhet. Många förknippar språkresor med ungdomar, men nuförtiden är seniorer en stor grupp som vill kombinera resande med språkstudier och kulturella sevärdheter.

Seniormässan riktar sig till aktiva 55-plussare och är Sveriges största mötesplats för seniorer. I år finns vi på Internationella Skolorna på plats i Älvsjö för att berätta om våra språkkurser utomlands. Vi har även en tävling och en liten överraskning i vår monter C06:48!

Vi har ett erbjudande till dig som är senior. Vi bjuder på två entrébiljetter till ett totalt värde av 280 kr! Mejla ditt namn och din adress till info@is.se så skickar vi ut biljetterna. Observera att vi har ett begränsat antal biljetter och det är först till kvarn som gäller!

Öppettider på Seniormässan: Tisdag 4 oktober – torsdag 6 oktober kl. 10-16

Plats: Stockholmsmässan i Älvsjö. Besök oss i monter C06:48.

Hitta hit: Både bussar och pendeltåg stannar vid Älvsjö Station. Kommer du med bil är adressen Mässvägen 1.

Varmt välkommen att besöka oss på Seniormässan så berättar vi mer!