Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Yh i Västmanland

Yh i Västerås

Folkuniversitetets YH-utbildningar i Mälardalen, Västerås.

Här är våra YH-utbildningar med start under 2019. 

Eftersom målet just är arbete utformas utbildningarna i samarbete med näringslivet. Utbildningarna är dessutom studiemedelsberättigade.

 • Tillgången till friskt vatten är avgörande för ett långsiktigt hållbart samhälle. Som VA-projektör är du hett eftertraktad på arbetsmarknaden och har möjlighet att jobba med spännande projekt och ny teknik både i Sverige och utomlands.

  VA-projektör i Mälardalen

  Tillgången till friskt vatten är avgörande för ett långsiktigt hållbart samhälle. Som VA-projektör är du hett eftertraktad på arbetsmarknaden och har möjlighet att jobba med spännande projekt och ny teknik både i Sverige och utomlands.

 • Efter 4 terminer på heltid har den här utbildningen gett dig en bred kompetens. LIA-lärande i arbete- sker i samarbete med ledande företag inom IT-branschen. Den här utbildningen kan också läsas i satellitorten Västerås via livelänk.

  IT-infrastrukturspecialist, Borlänge

  Efter 4 terminer på heltid har den här utbildningen gett dig en bred kompetens. LIA-lärande i arbete- sker i samarbete med ledande företag inom IT-branschen. Den här utbildningen kan också läsas i satellitorten Västerås via livelänk.

 • Särskilt pedagogiskt stöd och tillgänglighet - för dig som studerar på yrkeshögskolan

  Pedagogiskt Stöd

  Särskilt pedagogiskt stöd och tillgänglighet - för dig som studerar på yrkeshögskolan

Toggle module
Myndigheten för yrkeshögskolan
Toggle module
LIA utomlands