Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Yh i Västmanland

Yh i Västerås

Folkuniversitetets YH-utbildningar i Mälardalen, Västerås.

Här är våra YH-utbildningar med start under 2019. 

Eftersom målet just är arbete utformas utbildningarna i samarbete med näringslivet. Utbildningarna är dessutom studiemedelsberättigade.

 • Tillgången till friskt vatten är avgörande för ett långsiktigt hållbart samhälle. Som VA-projektör är du hett eftertraktad på arbetsmarknaden och har möjlighet att jobba med spännande projekt och ny teknik både i Sverige och utomlands.

  VA-projektör i Mälardalen

  Tillgången till friskt vatten är avgörande för ett långsiktigt hållbart samhälle. Som VA-projektör är du hett eftertraktad på arbetsmarknaden och har möjlighet att jobba med spännande projekt och ny teknik både i Sverige och utomlands.

 • Den här utbildningen kan också läsas i satellitorten Västerås via livelänk. Det här är utbildningen för dig som tycker om problemlösning. Du har ett stort intresse för datorer och nätverk samt har förmågan att vara serviceminded och har lätt för att bygga goda kundrelationer.

  IT-infrastrukturspecialist, Borlänge

  Den här utbildningen kan också läsas i satellitorten Västerås via livelänk. Det här är utbildningen för dig som tycker om problemlösning. Du har ett stort intresse för datorer och nätverk samt har förmågan att vara serviceminded och har lätt för att bygga goda kundrelationer.

 • Särskilt pedagogiskt stöd och tillgänglighet - för dig som studerar på yrkeshögskolan

  Pedagogiskt Stöd

  Särskilt pedagogiskt stöd och tillgänglighet - för dig som studerar på yrkeshögskolan

Toggle module
Myndigheten för yrkeshögskolan