Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Mia Edvardson, undervisar i sång på Balettakademien i Göteborg

Mia Edvardson

Min främsta uppgift på BA är att ge studenterna en kunskap om rösten och en stabil teknik som de kan lita på år efter år i den krävande verkligheten som musikalartist. Med min gedigna utbildning och erfarenhet som sångerska och pedagog kan jag ge mina studenter de verktyg de behöver för att bli självständiga sångare, med medvetenhet och integritet både musikaliskt och tekniskt.

Vårt täta samarbete i kollegiet ger varje student utrymme att utvecklas i sin egen takt och en trygghet.

Titel: Sång

Mia Edvardson är sång- och musikdramapedagog, utbildad vid Musikhögskolan i Göteborg och har undervisat på BA sedan hösten 1997.
Hon erhöll solistdiplom 2004, är flitigt anlitad konsertsolist, och har medverkat som solist i flera fria musikteatergrupper som tex barockoperagruppen Utomjordiska. Hon har även medverkat i ensemblen i uppsättningar på GöteborgsOperan, Göteborgs Stadsteater och Folkteatern.
Hon har alltid varit något av en genre-kameleont: vann SMASK 1992, har kulat på innebandy-VM i Globen och galor på GöteborgsOperan, är medlem i Rilkeensemblen och sjunger i bandet Valdemar m.m.

Mia har ett brinnande intresse för att lära sig mer om rösten som instrument, vidareutbildar sig fortlöpande och är medlem i Röstforum Västs styrelse.
Tillsammans med logoped Lina Bjarnegård har hon ett etablerat samarbete, med stöd från Röstfonden, för att ännu tydligare integrera sång- och talteknik i undervisningen på skolan och befästa kunskapen om rösthälsa i yrkeslivet som musikalartist.

Personal

Toggle module

Hitta till oss

Toggle module

Gamlestadvägen 14, 415 02 Göteborg
031-10 65 00