Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny

Fotoskolan STHLM

När fotografen Christer Strömholm startade Fotoskolan 1962, var det utifrån att bilden skulle vara i fokus. Det är den fortfarande! Genom våra två yrkeshögskoleutbildningar utbildarvi för yrken inom den fotografiska branschen.

Fotoskolan STHLM är en del av Folkuniversitetet. Löpande information om vad som händer hos oss hittar du på Facebook eller Instagram.

  • Yrkeshögskoleutbildning Visuell kommunikatör Fotograf

    Yrkeshögskoleutbildningen Visuell kommunikatör Fotograf är en 2,5-årig kostnadsfri utbildning som berättigar till studiemedel. Som visuell kommunikatör fotograf skapar du visuella uttryck för olika typer av medier och uppdragsgivare. Sista ansökningsdag 15 april 2017.

  • Yrkeshögskoleutbildning Bildbehandlare

    Som bildbehandlare arbetar du digitalt med de moment som ingår inom postproduktion av fotografisk bild; som bildbehandling, retusch, och tryckanpassning. Du har ett nära samarbete med fotografer och andra uppdragsgivare. Folkuniversitetet har ansökt om att få bedriva Yrkeshögskoleutbildningen Bildbehandlare. Vi inväntar nu besked från Myndigheten för yrkeshögskolan.

Följ oss!

Toggle module
Facebook

facebook.com/fotoskolanstockholm

Instagram Fotoskolan STHLM@fotoskolansthlm

Nobel Creations

Toggle module

Fotoskolan STHLM medverkar i utställningen Nobel Creations och ska tolka årets Nobelpris genom fotografi. Utställningen visas på Tom Tits Experiment i Södertälje med start den 9 december.

Läs mer om Nobel Creations