Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny

Fotoskolan STHLM

När den världsberömde fotografen Christer Strömholm startade Fotoskolan 1962, var det utifrån att bilden skulle vara i fokus. Det är den fortfarande! Genom våra två kvalificerade yrkeshögskoleutbildningar så yrkesutbildar vi för arbete i den fotografiska branschen.

Fotoskolan STHLM är en del av Folkuniversitetet. Löpande information om vad som händer hos oss hittar du på Facebook eller Instagram.

  • Yrkeshögskoleutbildning Visuell kommunikatör/fotograf

    Som visuell kommunikatör/fotograf kommer du att skapa starka visuella uttryck för olika typer av uppdragsgivare och medier. Yrkesrollen kräver en hög kompetens i bland annat kommunikationslära, mediekunskap, bildkommunikation och fotografins/filmens historia. Allt för att kunna producera relevanta, visuella produktioner som motsvarar eller till och med överträffar det som uppdragsgivaren beställt. Ansökan inför utbildningsstart hösten 2016 sker senast den 15 april 2016.

  • Yrkeshögskoleutbildning Bildbehandlare

    Yrkeshögskoleutbildningen Bildbehandlare är en kostnadsfri, studiemedelsberättigande heltidsutbildning. Som bildbehandlare arbetar du digitalt med de moment som ingår inom postproduktion av fotografisk bild; som bildbehandling, retusch, och tryckanpassning. Du har ett nära samarbete med fotografer och andra uppdragsgivare. Ansökan inför utbildningsstart HT 2016 sker senast den 15 april 2016.

Följ oss på Facebook

Toggle module
Facebook

Fotoskolan STHLM

Film

Toggle module