Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny

Fotoskolan STHLM

När den världsberömde fotografen Christer Strömholm startade Fotoskolan 1962, var det utifrån att bilden skulle vara i fokus. Det är den fortfarande! Genom våra två kvalificerade yrkeshögskoleutbildningar så yrkesutbildar vi för arbete i den fotografiska branschen.

Fotoskolan STHLM är en del av Folkuniversitetet. Löpande information om vad som händer hos oss hittar du på Facebook eller Instagram.

  • Yrkeshögskoleutbildning Visuell kommunikatör/fotograf

    Som visuell kommunikatör/fotograf kommer du att skapa starka visuella uttryck för olika typer av uppdragsgivare och medier. Ansökan inför utbildningsstart hösten 2016 är stängd. 

  • Yrkeshögskoleutbildning Bildbehandlare

    Som bildbehandlare arbetar du digitalt med de moment som ingår inom postproduktion av fotografisk bild; som bildbehandling, retusch, och tryckanpassning. Du har ett nära samarbete med fotografer och andra uppdragsgivare. Ansökan inför utbildningsstart hösten 2016 är stängd.

Aktuellt

Toggle module

Nobel Creations
Fotoskolan STHLM har valts ut att medverka i Nobel Creations med uppdraget att genom fotografi tolka årets Nobelpristagare och deras prestationer. Resultatet visas upp i en utställning på Tom Tits Experiment i december. 

Följ oss!

Toggle module
Facebook

facebook.com/fotoskolanstockholm

Instagram Fotoskolan STHLM@fotoskolansthlm

Film

Toggle module