Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny

Fotoskolan STHLM

När fotografen Christer Strömholm startade Fotoskolan 1962, var det utifrån att bilden skulle vara i fokus. Det är den fortfarande! Genom våra två yrkeshögskoleutbildningar utbildar vi för yrken inom den fotografiska branschen.

Fotoskolan STHLM är en del av Folkuniversitetet. Löpande information om vad som händer hos oss hittar du på Facebook eller Instagram.

  • Yrkeshögskoleutbildning Visuell kommunikatör Fotograf

    Yrkeshögskoleutbildningen Visuell kommunikatör Fotograf är en 2,5-årig kostnadsfri utbildning som berättigar till studiemedel. Som visuell kommunikatör fotograf skapar du visuella uttryck för olika typer av medier och uppdragsgivare. Ansökan till Visuell kommunikatör Fotograf är stängd. 

  • Yrkeshögskoleutbildning Bildbehandlare

    Som bildbehandlare arbetar du digitalt med de moment som ingår inom postproduktion av fotografisk och rörlig bild; som bildbehandling, retusch, tryckanpassning och colorgrading. Du har ett nära samarbete med fotografer och andra uppdragsgivare. Vår utbildning är unik och den enda yrkesinriktade postproduktionsutbildningen i sitt slag i Sverige. Ansökan till Bildbehandlare är stängd. 

Viktiga datum

Toggle module

Ansökan till Fotoskolans utbildningar hösten 2017 är stängd. Nästa utbildningsstart är hösten 2018. 

Följ oss!

Toggle module
Facebook

facebook.com/fotoskolanstockholm

Instagram Fotoskolan STHLM@fotoskolansthlm

Toggle module
Utbildning inom yrkeshögskolan