Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Fotoskolan STHLM

Fotoskolan STHLM

En vision, en bild, en pixel. Frihet att upptäcka världen, växa och uppfinna. Skapa din egen plattform och definiera ditt uttryck genom att experimentera, praktisera och utmana.

  • Fotoskolan STHLM har två Yrkeshögskoleutbildningar, Bildbehandlare och Visuell kommunikatör Fotograf. Två eftergymnasiala utbildningar för dig som vill satsa på en yrkesframtid som Visuell Kommunikatör eller Bildbehandlare.

    Heltidsutbildningar

    Fotoskolan STHLM har två Yrkeshögskoleutbildningar, Bildbehandlare och Visuell kommunikatör Fotograf. Två eftergymnasiala utbildningar för dig som vill satsa på en yrkesframtid som Visuell Kommunikatör eller Bildbehandlare.

  • På Fotoskolan STHLM har vi kurser både för dig som vill komma igång med att fotografera och för dig som vill ta dina kunskaper till nästa nivå. För dig som redan arbetar med fotografi och rörlig bild och vill utveckla dig i ämnet, har vi inspirerande föreläsningar och workshops.

    Kurser

    På Fotoskolan STHLM har vi kurser både för dig som vill komma igång med att fotografera och för dig som vill ta dina kunskaper till nästa nivå. För dig som redan arbetar med fotografi och rörlig bild och vill utveckla dig i ämnet, har vi inspirerande föreläsningar och workshops.

Facebook

Toggle module

Följ oss!

Toggle module
Facebook

facebook.com/fotoskolanstockholm

Instagram Fotoskolan STHLM@fotoskolansthlm

Toggle module
Utbildning inom yrkeshögskolan