Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Språkkurser utomlands

Läs språk utomlands!

Välkommen till Internationella Skolorna. Här är vi specialister på språkutbildning utomlands för privatpersoner och företag. Hos oss hittar du en mängd olika språkresor över hela världen. Välj mellan 10 språk på mer än 50 orter!

Vår stora styrka är ett genuint, personligt engagemang i varje kursdeltagare. Från de första funderingarna kring vilken kurs som passar, fram till dagen när kursen är avslutad, finns vi här och svarar på dina frågor och hjälper till.

Kurserna vi erbjuder är noga utvalda av oss och vi har en nära dialog med skolorna för att hålla oss uppdaterade om kursutbud och nyheter. Vi utökar kontinuerligt vårt utbud med nya, spännande kurser och kursorter.

Att läsa språk i landet där det talas är helt klart det snabbaste sättet att lära sig. Ju mer du förstår av språk och kultur desto rikare och mer givande blir din utlandsvistelse och mötet med utländska kontakter. Så tveka inte att boka in en kurs om du vill utveckla dina språkkunskaper. För gammal blir man aldrig – vi har kursdeltagare i alla åldrar.

Internationella Skolorna är en stiftelse som är knuten till Folkuniversitetet. Internationella Skolorna har arrangerat språkkurser utomlands sedan 1946 och är medlem av ASR, Auktoriserade Språkutbildares Riksorganisation.

Att läsa språk är att utvecklas!

Nyhetsbrev

Toggle module
Toggle module
Facebook

Följ oss på Facebook

Internationella Skolorna

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm
08-789 42 10
info@is.se