Christina Lundin

Administratör

Innan Christina började arbeta på Tibro Hantverksakademi jobbade hon som administratör på två gymnasieskolor, inom vuxenutbildningen och har haft andra administrativa uppdrag. Hon har bred erfarenhet av att hantera stort som smått i den dagliga verksamheten, från fakturor till mötet med de studerande och att vara behjälplig med allt administrativt som rör utbildningarna och skolan.

Christina uppskattar att arbeta med människor. Även om det för hennes del mestadels handlar om det administrativa, så handlar det om de studerande i första hand och hon möter dem dagligen och löser diverse problem som dyker upp. Tack vare hennes stora erfarenhet inom yrket är hon strukturerad och effektiv när det gäller ordning och reda.

”Det unika med att arbeta på Tibro Hantverksakademi är miljön. Det är en otroligt kreativ miljö och det händer nya saker hela tiden. Det är spännande att se kreativiteten hos de studerande och vilka olika projekt de tar sig an. Skolan är med på mycket utställningar och försöker hitta nya sätt att visa de traditionella hantverken på, och det gör att vi ständigt utvecklas som verksamhet.” – Christina Lundin

Christina Lundin


Ring Christina Lundin på 0504-78 75 06

Mejla Christina Lundin christina.lundin@folkuniversitetet.se