Preparanden

Preparanden - för dig som är född 2008 eller tidigare och vill jobba fördjupande i din dansträning. Målinriktad träning med fokus på jazz och balett.

Preparanden är en danslinje efter skoltid för dig som är född 2008 eller tidigare och som har ett stort dansintresse och känner dig redo för fördjupning och repetitivt arbete. 

Träningen är målinriktad och fokuserad på balett och jazz och är upplagd så att du ska få bästa möjliga förutsättningar för att utvecklas i respektive ämne. 

Audition

Audition inför läsåret 2022/2023 sker den 31a maj. Länk till anmälan och mer info finns här nedan. 

Audition innehåller en balett och jazzklass och en jury kommer att närvara för att se till så att en så homogen grupp som möjligt skapas. Under audition kommer vi att titta på teknisk färdighet, koordination, musikalitet och uttryck. Om man blir antagen till Preparanden förbinder man sig under hela läsåret 2022/2023.  

Vid anmälan till audition använd målsmans emailadress, vi kommer att meddela antagningsbeskedet till emailadressen ni angivit.  

Pris: 4095 kr per termin. I priset ingår ett VIP-kort, så att du har möjlighet att komplettera din träning med valfria kurser ur vårt öppna kursutbud.


Lär dig svetsa, smida och arbeta med metall!

Bokbinderi i Aspudden - workshop

Möbeltapetsering helgkurs

Möbeltapetseringslinjen, torsdagar Solna

Möbelsnickeri - onsdag kväll, Upplands Väsby

Silversmide 13-16 år - sportlov

Slöjda i trä

Floristutbildning steg 2

Inredningsarkitektur- rum, form, färg

Diplomerad Färgsättare