Svenska dag för dag digital

Senast ändrad

Svenska dag för dag digital är ett heldigitalt allt-i-ett-läromedel för sfi kurs B, C och D och annan undervisning i svenska. Det baseras på läroböckerna Svenska dag för dag. Utkommer våren 2021.

Svenska dag för dag digital

Författare: Jan Zara.

• Passar både fjärrundervisning och ”blended learning”.
  • En tydlig struktur ger stöd till både läraren och eleverna.
  • Flexibelt och utmärkt vid löpande intag av elever.
  • Allt finns i läromedlet, vilket sparar in planerings-och förberedelsetid.
  • Många självrättande övningar av olika slag.
  • Löpande och detaljerad uppföljning och återkoppling för varje undervisningsmoment.
  • Lättnavigerat och anpassat för att kunna användas via såväl webbläsare som surfplatta och mobil och både i skola och hem.

Läromedlet Svenska dag för dag digital utgår ifrån nio veckors tänkta heltidsstudier (per kurs). Varje vecka jobbar man med ett nytt tema, till exempel arbete, bostad, hälsa eller matlagning.

För att ge struktur åt både deltagare och lärare ser upplägget likadant ut varje vecka. En ny deltagare kan alltså börja i den vecka där den övriga gruppen redan befinner sig. Detta underlättar för skolor med kontinuerligt intag och för lärarens planering.

• Måndag: Ordkunskap och läsning
  • Tisdag: Ordkunskap och läsning
  • Onsdag: Grammatik
  • Torsdag: Mer grammatik och skrivövningar
  • Fredag: Hör- och talövningar

Pris till skolor etc.

Titel/F-pris (exkl. moms)

• Sfi kurs B, 139,–/elevlicens i 1 år
  • Sfi kurs C, 139,–/elevlicens i 1 år
  • Sfi kurs D, 139,–/elevlicens i 1 år

Lärarlicenser ingår och elevlicenserna hanteras av skolan och går att byta flexibelt mellan elever som börjar och slutar kurserna.

Böckerna Svenska dag för dag