Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Ansökan

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Såhär söker du till Konstskolans utbildningar.

 • Vad roligt att du är intresserad av utbildningen Industridesign på Konstskolan! Är du intresserad av att lämna in en sen ansökan till eventuella restplatser så är du varmt välkommen!

  Ansökan Industridesign

  Vad roligt att du är intresserad av utbildningen Industridesign på Konstskolan! Är du intresserad av att lämna in en sen ansökan till eventuella restplatser så är du varmt välkommen!

 • Vad roligt att du är intresserad av utbildningen på Konstskolan! Är du intresserad av att lämna in en sen ansökan till eventuella restplatser så är du varmt välkommen!

  Ansökan Konstnärlig grundutbildning

  Vad roligt att du är intresserad av utbildningen på Konstskolan! Är du intresserad av att lämna in en sen ansökan till eventuella restplatser så är du varmt välkommen!

 • Vad roligt att du är intresserad av utbildningen Konst och Design på Konstskolan! Är du intresserad av att lämna in en sen ansökan till eventuella restplatser så är du varmt välkommen!

  Ansökan Konst och Design

  Vad roligt att du är intresserad av utbildningen Konst och Design på Konstskolan! Är du intresserad av att lämna in en sen ansökan till eventuella restplatser så är du varmt välkommen!

 • Vad roligt att du är intresserad av utbildningen Projektkonst på Konstskolan! Är du intresserad av att lämna in en sen ansökan till eventuella restplatser så är du varmt välkommen!

  Ansökan Projektkonst

  Vad roligt att du är intresserad av utbildningen Projektkonst på Konstskolan! Är du intresserad av att lämna in en sen ansökan till eventuella restplatser så är du varmt välkommen!

 • Vad roligt att du är intresserad av utbildningen Silversmide och Smyckesdesign! Du har möjlighet att lämna in en sen ansökan. Välkommen!

  Ansökan Silversmide och Smyckesdesign

  Vad roligt att du är intresserad av utbildningen Silversmide och Smyckesdesign! Du har möjlighet att lämna in en sen ansökan. Välkommen!

Viktiga datum

Toggle module

 Är du intresserad av att lämna in en sen ansökan till så är du varmt välkommen! Det går bra att söka flera utbildningar samtidigt.

Utbildningen pågår: HT19-VT20
Startdatum: 2/9 2019
Schemalagd studietid: mån-fre.