Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Animationsakademien

Animationsakademien

På Animationsakademiens utbildning Animation och Experimentfilm lär du dig att bli en filmskapare med animation som verktyg. Du hittar oss vid Telefonplan i Hägersten strax utanför Stockholm.

 • Nu har det gått 20 år sedan vår animationssskola startade, 1998. Då hette skolan Diagonalakademin och låg på Gotland, nu heter den Animationsakademien och ligger vid Telefonplan i Stockholm.

  Animationsakademiens 20-årsfest

  Nu har det gått 20 år sedan vår animationssskola startade, 1998. Då hette skolan Diagonalakademin och låg på Gotland, nu heter den Animationsakademien och ligger vid Telefonplan i Stockholm.

 • Animation och experimentfilm är en unik tvåårig studiemedelsberättigad heltidsutbildning där du får färdigheter och kunskaper för att arbeta med de flesta typer av animation, allt från klassisk tecknad film till datorbaserad animationoch stop motion.

  Om utbildningen

  Animation och experimentfilm är en unik tvåårig studiemedelsberättigad heltidsutbildning där du får färdigheter och kunskaper för att arbeta med de flesta typer av animation, allt från klassisk tecknad film till datorbaserad animationoch stop motion.

 • Nästa ansökningsperiod startar den15 januari och pågår till den 27 maj 2019. Du kan göra en intresseanmälan så kontaktar vi dig när det är dags att söka till nästa utbildningsomgång.

  Om ansökan

  Nästa ansökningsperiod startar den15 januari och pågår till den 27 maj 2019. Du kan göra en intresseanmälan så kontaktar vi dig när det är dags att söka till nästa utbildningsomgång.

Viktiga datum och tider

Toggle module

Utbildningen 2019/21:
Ansökningsdatum: 15/1-27/5 2019
Schemalagd studietid: mån-fre.

Se våra filmer på Vimeo

Toggle module

Instagram

Toggle module

Samarbetspartners

Toggle module
REX
Natur & Kultur

Facebook

Toggle module