Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Animationsakademien

Animationsakademien

På Animationsakademiens utbildning Animation och Experimentfilm lär du dig att bli en filmskapare med animation som verktyg. Du hittar oss vid Telefonplan i Hägersten strax utanför Stockholm.

  • Animation och experimentfilm är en unik heltidsutbildning där du under två år studerar till animatör, konstnär eller filmskapare. Vi undervisar i både digital och analog animation, t.ex klassisk animation, stop motion och digital 2D. Utbildningen är studiemedelsberättigad.

    Om utbildningen

    Animation och experimentfilm är en unik heltidsutbildning där du under två år studerar till animatör, konstnär eller filmskapare. Vi undervisar i både digital och analog animation, t.ex klassisk animation, stop motion och digital 2D. Utbildningen är studiemedelsberättigad.

  • Nu behandlar vi de ansökningar som kommit in. Är du intresserad av att lämna in en sen ansökan till eventuella restplatser så är du varmt välkommen!

    Om ansökan

    Nu behandlar vi de ansökningar som kommit in. Är du intresserad av att lämna in en sen ansökan till eventuella restplatser så är du varmt välkommen!

Viktiga datum och tider

Toggle module

Nu behandlar vi de ansökningar som kommit in. Är du intresserad av att lämna in en sen ansökan till eventuella restplats så är du varmt välkommen!

Utbildningen pågår: HT19-VT21
Startdatum: 2/9 2019
Schemalagd studietid: mån-fre

Instagram

Toggle module

Se våra filmer på Vimeo

Toggle module

Samarbetspartners

Toggle module
REX
Natur & Kultur

Facebook

Toggle module