Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Johannes Hedberggymnasiet

Johannes Hedberggymnasiet

På Johannes Hedberggymnasiet låter vi dig växa, se möjligheter och tänka i nya banor. Här lär du dig att ta ansvar för dina egna studier och resultat. Det behöver du kunna när du studerar vidare på högskola eller universitet. Det är så vi arbetar – för hela din framtid.

Hos oss får du vara den du är. Bli sedd och accepterad. Vi lär av varandra och arbetar mycket tillsammans. Teamwork har du nytta av hela livet, i alla yrkesroller. Varmt välkommen - din resa börjar här!

 • Lördagen den 24/11 2018 kl 10-13 visar vi upp vår skola!

  Välkommen på Öppet Hus

  Lördagen den 24/11 2018 kl 10-13 visar vi upp vår skola!

 • På vår skola finns Naturvetenskapsprogrammet (NA) med inriktningarna natur-natur och natur-samhälle och Samhällsvetenskapsprogrammet (SA) med inriktningarna samhälle-samhälle och samhälle-beteendevetenskap. VI har även en klass med elever som läser introduktionsprogrammet.

  Våra program och poängplaner

  På vår skola finns Naturvetenskapsprogrammet (NA) med inriktningarna natur-natur och natur-samhälle och Samhällsvetenskapsprogrammet (SA) med inriktningarna samhälle-samhälle och samhälle-beteendevetenskap. VI har även en klass med elever som läser introduktionsprogrammet.

 • Våra elever kan välja mellan ett brett utbud av lunchrestauranger med allt från asiatisk buffé och poké bowls till wraps, sallader och soppor.

  Lunch på stan

  Våra elever kan välja mellan ett brett utbud av lunchrestauranger med allt från asiatisk buffé och poké bowls till wraps, sallader och soppor.

 • Hälsobanken är en prisbelönt satsning och en möjlighet för eleverna att utöva regelbunden fysisk aktivitet.

  Hälsobanken

  Hälsobanken är en prisbelönt satsning och en möjlighet för eleverna att utöva regelbunden fysisk aktivitet.

Aktuellt

Toggle module

Hösten 2019 kommer vi att utöka skolan och ta in tre klasser per program i stället för två. Vi behåller naturligtvis våra små klasser med 24 elever per klass. Alla klasserna kommer sedan att flytta in i nya lokaler på Södergatan till läsårsstarten 2020. Eleverna kommer då att studera i modern lärmiljö i egen flygel med ingång från gatuplan mitt emot nya Söder.

Studenten 

Onsdagen den 5/6 tar våra elever studenten tillsammans med övriga gymnasieelever i Helsingborg. Våra studenter samlas i Grytan ovanför Terrasstrapporna kl 13, och utspringet nedför trapporna sker ca kl 14.30. Välkomna!

Toggle module
Toggle module

Schoolsoft

Toggle module

Johannes Hedberggymnasiet

Trädgårdsgatan 25 (SA), Gasverksgatan 17 (NA), Box 7124
250 07 Helsingborg
042-38 56 03 (SA), 042-21 53 86 (NA)
jhg@folkuniversitetet.se