Cambridge C1 Advanced Exam Procivitas

Plats Malmö

Bevisa dina kunskaper i engelska! Cambridge English-examina godtas av 20 000 institutioner runt om i världen.

Boka nu

Huvudtestdagen för Cambridge English: Advanced (CAE) är 14 juni 2024.  Sista anmälningsdatum är 9 juni 2024.

Anmälan är bindande. Du kan dock återkalla din anmälan senast 7 dagar efter sista anmälningsdatum. Detta gör du endast genom att maila (se uppgifter längst ner). Så snart anmälan har skickats till England kan den inte återkallas och då blir du skyldig hela beloppet. Din anmälan går inte heller att flytta till annan examen eller annat skrivtillfälle.

Skulle du bli sjuk på provdagen krävs ett läkarintyg för att du ska kunna få avgiften återbetald eller tillgodo. En avgift på 350:- dras av vid återbetalning.

OBS! Betalningsvillkoren på fakturan du eventuellt får syftar till kurser/cirklar på Folkuniversitetet och gäller alltså inte Cambridge eller andra externa examina. När du ansöker till en Cambridge examina intygar du samtidigt att du läst och accepterat Cambridge Conditions of entry.

Anmälan:
Du anmäler dig genom att klicka på knappen "Boka nu". Anmäler du dig till en Cambridge Examina har du automatiskt en plats. Vidare upplysning om tid och plats för de olika delproven skickas ca två veckor före provet till den e-mail adress du fyllt i vid anmälan. Det är därför väldigt viktigt att du kollar dina e-mail regelbundet.

Foto:
Det är numera krav att ditt foto tas en av testdagarna. Detta är dels för att förhindra bedrägerier, dels kan fotot användas av universitet som du eventuellt söker till längre fram för att verifiera ditt resultat. Det är däremot du som bestämmer vilka organisationer som ska få tillgång. Genom anmälan till en Cambridge Examen ger du ditt tillstånd att bli fotograferad vid provtillfället och för fotot att lagras på Cambridge English säkra Results Verification sida.

Om du är under arton år måste dina föräldrar ge sitt samtycke.

Vill du veta mer om provet kan du besöka www.cambridgeenglish.org.

Kursledare

Jane Davies

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Malmö

regionsyd@folkuniversitetet.se

Kursperiod
14 jun 2024 - 14 jun 2024
Fredag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
fre 14 jun 2024 kl 08:30-16:00
Studietimmar
1
Kurs-ID
408265
Pris
1750 kr